cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Snapdragon 675 Vs Exynos 850

(Topic created on: 09-23-2023 12:15 AM)
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Evde A70'de var onun oyun performansını yaptım ve Exynos 850'den çoğu oyunda daha kötü bir performans verdi ilginç bir şekilde oyun ihtiyacımı a70 karşılar dedim ama hiç karşıyılamadı çok garip nasıl SD 675 bazı oyunların performans testinde Exynos 850'nin gerisinde veya aynı performansı verdi ?!

10 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
675 artik cok eski bir isletim ondan kaynakli oyunlar surekli guncellendikce daha guncell islemci istemekte
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Valla o an ne düşündüysem artık Exynos 850de kasan oyunlar A70'de çok kasmaz diye düşündum ciddi ciddi ve sonra dedigim gibi bide GTA sa denedim onda 30 fpsyi göremedim bile Exynos 850 de 30 fps ama onun sürekli 30duo yüzden akıcıydı artık sıcak diye mi bilmiyorum ama çoğu oyunda istediğimi alamadım 😕
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A70 baya sıcak diye mi 30 fps alamadım onu demek istedim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ben Exynos 850de iyi performans vermeyen oyunların a70'te güzel bir performans vereceğini düşündüm denedim bazılarını neredeyse aynı veya daha kötü çıktı bende ona şaşırdım a70 Serisi bı tık daha iyiler performansta ama a71e kadar öyle değilmiş demekki tam anlamıyla
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A70 zaten baya ısınıyor 4 yıllık 11nm işlemci sonuçta sanırım performans anlamında a70 serisinde a71den sonrasına bakmak lazım
Bu arada Exynos 850 o kadar oyunlarda kötü değil yav optimizasyonda önemli oyunların mesela pubg New state 50 fps alıyorum ama pubg 40 fps bu bile belli ediyor optimizasyonun ne kadar önemli olduğu
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bu arada a90nın hiç adını tam duyamadım artık Türkiyeye mi gelmedi veya satışları kötü mü gitti anlamadım
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A80nin fikri baya iyiydi ama çokça sağlam değildi ama a80 konuşuldu baya hatta bı battle royale oyununda mavi arkasında Samsung Galaxy a80 yazan resmi bir tişört bile vardı a90 da o yüzdenmis demek
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bu arada telefonu 44 civarı sarza koydum sonra 74 yeter deyip 74'te çıkardım hemen uygulamalara girip kullanmaya başladım ama normalde maks 10 dkda 73'e düşmesi gerekirken 30 40 dk oldu ve halen 74 yoksa hayatta bu kadar dayanmaz maks 10 dakika sonra yüzde 1 düşer ama uygulamaları kullanmama rağmen 1 saat olucak hala 74 ama 73'e düşünce ne oluyor maks 10dkda yüzde 1 düşüyor ama az önce neredeyse 1 saat dayanan yüzde 74 sarz vardı ama sonra öyle olmuyor hep neden öyle acaba
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
1 saaten fazla olmuş 74te kalalı **bleep** ben 100 tam şarz ile o kadar göremiyorum hayır bide uygulamaları kullanıyorum boş boş takılmıyorum ki yapsam bile 10 dakikada yüzde 1 düşüyor ama 44 ten 74e kadar şarz ettim bı cikardim düşmedi bir türlu bak hala 74 bu iyi bişey mi kötü birşey mi