cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Smart View Bağlanma Sorunu

(Topic created on: 11-23-2022 10:33 PM)
4764 Views
isimmmmm
Active Level 2
Options
Galaxy A

Cihazım Samsung Galaxy A32 

Smartview özelliğini kullanarak televizyona bağlanmak istiyorum ama gerçekleşmiyor 
27 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Televizyonu internete nasıl bağlıyorsun
0 Likes
isimmmmm
Active Level 2
Galaxy A
Telefonun hotspot özelliği ile
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
2 si de aynı wifi ağa bağlıyken denemen lazım wifi direct ile çalışır öyle.
isimmmmm
Active Level 2
Galaxy A
Tamam teşekkür ederim
0 Likes
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy A
Ilk önce tv modelini ögrenip sonra o modelin ekran ekran yanistma ozelligi var mi bunu ögrenmelisin. Eger cihazda özellikse yoksa telefonun televizyonu gormemesi cok normaldir. Telefonunu kontrol etmek istersen uyumlu marka bi televizyonda kontrol edebilirsin.
isimmmmm
Active Level 2
Galaxy A
Biliyorum lg uj661v
0 Likes
isimmmmm
Active Level 2
Galaxy A
Benim eski telefonumda bağlanabiliyordum
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba isimmmmm,

Bu durum için aşağıda yer alan adımları kontrol edebilirsiniz:

• Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

• Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki filtreleme ​> Sistem Uygulamalarını Göster > Smart View > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.

• Farklı uyumlu bir cihaza bağlantı gerçekleştirmeyi deneyebilirsiniz.

• Yaşadığınız durum devam ederse ve telefon kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes