cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Sizin ilk deneyimleriniz

(Topic created on: 4 weeks ago)
353 Views
membershalil
Active Level 7
Options
Galaxy A
İyi geceler sayın members üyeleri tartışma konusu olarak sormak istediğim soru ilk sahip olduğunuz cihazda memnun olup olmadığınız özellikler nelerdi paylaşmak isterseniz yazabilirsiniz 

Benim ilk telefonum(tuşlu telefonu saymazsak)GM 21 di sevdiğim tarafı android arayüz ve google uygulamaları stabil çalışıyordu pili ips ekrandan dolayı iyi gidiyordu beğenmediğim tarafı da 10w şarj
çok yavaş dolduruyordu hafızası 32gb yetmiyordu ve kamera gerçekten iyi değildi 

6 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Sanırım LG Optimus l5 di diye hatırlıyorum geçmiş zaman

Çok havalıydı kendisi kasım kasım kasılıyordu 😂

View solution in context

Solution
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Sonra grand Neo geldi oda bir o kadar havalıydı 🤣 ama bir gecede birçok kez rom kurmaya kalkınca ana kart benden bu kadar dedi 😁

View solution in context

Solution
IspanakNamık
Active Level 4
Galaxy A
İlk telefonum S3 Mini'ydi (I8200Q) ufak güzel telefondu ama kuvvetli bir cihaz değildi. Sonra LG G3 Beat'e geçtim 2 kere ekranını kırdım yumruk atarak sonda LG Q6'ya geçtim onu da bayağı kullandım o kendiliğinden bozuldu. Önce arka kamera gitti sonra pil öldü en son da şarj soketi mefta oldu. Sonra hurdalıktaki GM 5 Plus'ı kullandım 4-5 ay. Zamanının güzel telefonu ama anası ağlamış bir halde gelmişti bana. Batarya 1 saat bile şarj tutmuyordu. En son olarakta şu anda aktif bir şekilde Galaxy A54 kullanıyorum. Şimdiye kadar ki kullandığım (segmentine göre) en iyi cihaz tahmin edebileceğiniz gibi.

View solution in context

Solution
Galaxy A
Samsung f480 ilk telefonum çok güzel 5 megapixsel kamera vardı seside çok iyiydi ve çelikti kocamanda bir flaşı vardı efsaneydi yaa çok severdim Faceye girerdim millet benden isterdi faceye girmek için ne günlerdi bee 😅

View solution in context

Solution
Galaxy A
İlk (Akıllı) telefonum s3 tu iyi bir telefonu zaten oyun oynamıyordum güzeldi takas yaptım gitti maalesef sonraki ise s7 di televizyon ile gelmişti s7 gitti ama televizyon çalışıyor hâla 🤣

View solution in context

Solution
haklisin
Active Level 9
Galaxy A
Samsung S3 veya Duos olması lazim

View solution in context

24 Comments
Solution
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Sanırım LG Optimus l5 di diye hatırlıyorum geçmiş zaman

Çok havalıydı kendisi kasım kasım kasılıyordu 😂
membershalil
Active Level 7
Galaxy A
Ozelliklerine baktım da 512 gb Ram ve 4 gb hafiza vay be o zamanlar bu seviyede değilmiş 2012 yılı çıkışlı ama LG iyi telefondu zamanında ortaokulda hocamda G4 vardı çift dokunarak ekranı açması o zamanlar ilgimi çekiyordu bide küçük ve güzel telefondu
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
🤣👍
A34_S
Active Level 9
Galaxy A
Aaa benimki de oydu. Ama ben kullanmaya başladığımda baya eskiydi 😄
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Resim yapıyordum bir uygulama vardı onda 🤣🤣🤣
A34_S
Active Level 9
Galaxy A
Aynen, öyle bir uygulama vardı 😃
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
😊😁 ağaç çiziyordum
Solution
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Sonra grand Neo geldi oda bir o kadar havalıydı 🤣 ama bir gecede birçok kez rom kurmaya kalkınca ana kart benden bu kadar dedi 😁
membershalil
Active Level 7
Galaxy A
İlk çıkan cihazları kullanmanız güzelmiş benim hayalimdeki telefon j7 proydu telefon alacak zamana gelene kadar onlar iş görmez hale geldi