cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sizdede oluyorumu

(Topic created on: 10-25-2024 08:48 PM)
162 Views
KadirA345G
Active Level 7
Options
Galaxy A

Selamlar arkadaşlar uzun aradan sonra bir sorun ile karşılaştım 1 2 gün önce cihazima güvenlik güncellemesi geldi ve güncelledim güncellledikten sonra arayuz uygulama açma animasyonlari bana göre biraz daha purussuzleşti ama hata ise sim kartim takılı olsa bile sim yok uyarisi aliyorum ve sadece acil durum araması yapabiliyorum sim kartini tak çıkar yapsamda bu düzelmedi telefonu yeniden başlatınca canı isterse okuyor istemese okumuyor sizdede oluyormu?

11 Comments
Galaxy A
Benim telefonum A51 ve bende de oluyor telefonun sim takma kısmına hafifçe 1 2 defa vurunca düzeliyor benimki donanımsal olabilir sizin ki yazılımsal hata olabilri
KadirA345G
Active Level 7
Galaxy A
Umarim yazilimsal hatadır.
akif3718
Active Level 1
Galaxy A
Bende de pil gostergesi sorunu oluştu bi turlu cozemedim 5 6 saat kullansam bile %100 de kaliyor
KadirA345G
Active Level 7
Galaxy A
Hocam batarya kalibrasyonu yapin düzelir belki
0 Likes
akif3718
Active Level 1
Galaxy A
Yaptim herseyi denedim bi kere de formatladim gece kendi kendine son guvenlik guncellemesini yapmis sarjdayken ondan kaynaklidir diye dusunuyorum daha 10 gun bile olmadi alali ustelik servise de vermek istemiyorum 30 gunde anca gonderiyolar
0 Likes
zeto
Active Level 9
Galaxy A
Merhaba yetkili samsung servisleri 1 saat içinde hizmet verir genelde parça değişimi olcak ise yoksa uzar kaçgün kalcaksa servisten yedek cihaz talep etme hakkınız var kendin götür derim
0 Likes
KadirA345G
Active Level 7
Galaxy A
Hocam samsung servis pişmanlıktır cidden 4 ay olmuştur belki telefon elimden düştü ekrani kırıldı servise verdim yüksek bir miktar aldirlar 2 ay bekledim elime ulasti ama hem 0.5x kameram sağa doğru kaymış hemde kameradan 0.5x alinca odaklamiyor bulanik gösteriyor çok kötü bir servis
mete1905
Active Level 6
Galaxy A
Benimde arayuz puruzlesti cihaz a35
0 Likes
etơ
Active Level 5
Galaxy A
a34 cihazımı güncelledim cidden akıcı oldu aç kapa yapınca uygulamaları, batarya için yorum yapamıcam henüz ama yani o akıcılığı bende hissettim kamerası da sanki optimize edilmiş gibi bana mı öyle geldi tek acaba
0 Likes