cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sizce Hangi İşlemci Bu Kadar Isınıyor 😂

(Topic created on: 01-22-2024 07:07 PM)
334 Views
Rockersahin
Expert Level 1
Options
Galaxy A
A) Snapdragon 
B) Mediatech 
C) Exynos
D) A15 Bionic
Şu an hangi işlemci aşırı ısınma donma kasma sorunu yapıyor 😂😂

image

10 Comments
wervaus
Active Level 6
Galaxy A

Gene iyi knk ben bazı  uygulamalarda 41 dereceye cikiyorum s23 ultra

Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Snapdragon ama jet gibi telefon kanka şimdi onuda eğri oturalım doğru konuşalım ben şimdi böyle ısınıpta performans alamıyorsam o işlemci çöptür mesela bu exynos samsung a54 ün performans veripte ısınsa ona yanmam telefon yaşlı amcalar gibi tepkime ve algılama sorunu var
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Snapdragon ama jet gibi telefon kanka şimdi onuda eğri oturalım doğru konuşalım ben şimdi böyle ısınıpta performans alamıyorsam o işlemci çöptür mesela bu exynos samsung a54 ün performans veripte ısınsa ona yanmam telefon yaşlı amcalar gibi tepkime ve algılama sorunu var
0 Likes
wervaus
Active Level 6
Galaxy A
Performansta sıkıntı yok ama yüksek grafikli oyunlarda 41 sabit ve üstüne de cikabiliyor ama bazı 2d basit oyunlarda bile 39 41 derece sabit kalıyor sinir bozucu bir durum
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Kanka ama jet gibi telefon benden söylemesi kamerası dış cephesi ekranı su geçirmez özelliği spen desteği yani telefon tam bir iş makinası sosyal medya işleri için muazzam performans sergiler saan
Galaxy A
Hicbir sorunu yok
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
S22'de 80 derece görenler var,paylastılar
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Yok artık daha neler 80 derece gören telefon olma imkanı yok batarya patlaması olmazmı sence bence patlar 80 derecede ama yinede kendileri bilir benim inanasım gelmedi 80 derece nedir abi şaka gibi 😂😂😂😂
SerhatKk
Active Level 7
Galaxy A
Batarya patlaması öyle 80 derece gibi düşük sıcaklıkta olmaz merak etmeyin ki S22 üretirken sanırım soba niyetine üretildi dayanir o sıcaklığa 😆