Original topic:

Sistem yanıt vermiyor??

(Topic created on: 3 weeks ago)
264 Views
GalaxyMüptelası
Active Level 9
Options
Galaxy A

image

Son 7 günde en az 250 keredir bu uyarıyı alıyorum. Günde 30-40 defa karşıma çıkıyor. 

Telefonumun ne depolaması dolmuş durumda, ne fazla telefonda vakit geçiriyorum, ne de ağır oyunlar oynuyorum. Telefonda virüs te yok, detaylı bir tarama yaptım. Benim anlamadığım telefonum hem eski değil hem de hiç donmuyor, kasmıyor. Telefon çok akıcı olmasına rağmen neden sistem yanıt vermiyor diyor bir anda. Hani telefon çöktü diyebilmem için kasması gerek donması gerek.

Ne alaka yani bu system yanıt vermiyor yazısı günde 30-40 defa karşıma çıkıp duruyor. Telefona factory reset atacam yeter artık. Neden olabilir size, nedeni nedir? Çözüm önerisi olan var mı?
13 Comments
isim_00
Expert Level 1
Galaxy A
Verileri falan sıfırlayın yada galaxy storede gunceleme yapın varsa1776799570488.jpg
Galaxy A
denedim hocam şimdi, gidişata göre bakıcam. Sorun yok gibi görünüyor inşallah çözüm olur
isim_00
Expert Level 1
Galaxy A
Umarim galaxy storeden gunceleme alıyo one uı ekran
Galaxy A
Bilmiyorum hocam, galaxy store'dan güncellemeleri düzenli olarak yapıyorum da, hiç OneUI Ana Ekranı uygulamasını görmemiştim güncelleme bekleyen uygulamalar arasında.
isim_00
Expert Level 1
Galaxy A
Bende gecen **bleep** etmıstım guncelem notlarında hatalar düzeltildi diyorlardı 1776800923405.jpg
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Sıfırlayın hocam. Başka şekilde çözebilir misiniz bilemiyorum ama muhtemelen sıfırlamak çözüm olur.
Galaxy A
Kapat aç yaptınız mı yapmadıysanız yapın yüksek ihtimal düzelecek
Galaxy A
Hocam en az 50 kere yeniden başlatmışımdır bu sorun başladığından beridir yani 1 2 haftadır.
0 Likes
Galaxy A
One ui ana ekran uygulamasını durdurmaya zorlayın birde
0 Likes