Resolved! Solved

Original topic:

Sistem uygulamalarının bile geç açılması

(Topic created on: 09-30-2025 07:24 PM)
196 Views
ruby_
Active Level 8
Options
Galaxy A

Arkadaşlar,daha önce ki gönderimde telefonumun ne kadar kastığını,belirli sorunlar yaşadığımı söylemiştim. Telefonum şuan sistem uygulamaları olmak üzere,bir çok uygulamayı geç açıyor. Kasıyor,donma yaşanıyor. Şuan yazı yazarken bile çok zorlanıyorum. Dayanamayıp,samsungun instagramına yazdım. Orada ki yazılanların hepsini yazdım,bilgi verilmesini rica ettiler. Muhtemelen telefon bakılacsk ve servise gidecektir. Bu telefonu geçen sene aralıkta aldım,zaten yeni çıktı. O'ndan önce redmi 12 ve Samsung A03 kullandım. Her ikisinde "Kasma,donma,kapanma" sorunları yaşadım. Evet telefonumu alalı,1 sene olacak fakat bu durumdan çok mağdurum. Öğrenci olduğum için telefon çok lazım oluyor:(

Reset önersenizde olmuyor,eski samsung telefonumda ve redmide aynı şeyi yapmıştım üstüne servise gitmişlerdi çok kasmışlardı.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Malesef a 3x altı sorun var giris telefon pek onemsenmiyor kulanılan magzemeler en kotu a serisi 3 ve 5x almanız lazım ama s seriainde bu sorun yok

View solution in context

16 Comments
Solution
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Malesef a 3x altı sorun var giris telefon pek onemsenmiyor kulanılan magzemeler en kotu a serisi 3 ve 5x almanız lazım ama s seriainde bu sorun yok
ruby_
Active Level 8
Galaxy A
Kanka telefonum az önce kendi kendine kapanıp,kilitlendi. Hatta telefon "sistem arayüzü çalışmıyor" diye hata verdi,çok kasıyor:(
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
O modele fazla vidyo müzik ve uygulama yüklemeyin ve gereksiz uygulama varsa silin veya devre dısı bırakın biraz daha yükü azalır
0 Likes
ruby_
Active Level 8
Galaxy A
Yok pubg dahi çoğu şeyi sildim,dünde brave indirmiştim tarayıcı olarak. Oyun oynarken birden kasmaya başladı,durduramıyorumda
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Lite si vardı sanırsam onun o biraz daha az yorar cihazı ve instagram lite yükleyin bazı seyler esik olur ama rahat olur google velan
0 Likes
ruby_
Active Level 8
Galaxy A
4,5 ay sonra telefon değişicemde öğrenciyim işte çok lazım
0 Likes
ruby_
Active Level 8
Galaxy A
Bir uygulama sürekli arka planda kullanılıyor,hangisi anlayamadım
0 Likes
serhatz04
Active Level 6
Galaxy A
A24 gibi size sorun yaratmayacak bir cihaz kullanabilirsiniz. Ben kendim kullanıyorum.
ruby_
Active Level 8
Galaxy A
Öğrenciyim,şuan telefon değiştiremiyorum