Original topic:

Sistem Ul sürekli çökmesi

(Topic created on: 12-20-2025 10:24 PM)
507 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

image

En sonda güncelleme sonrası sistem ul sürekli çöküyor ekran dokunma tepkilere 10 saniye falan cevap vermiyor kilitleniyor ekran resmen az öncede oyun oynarken bi anda ekran mavi renk paleti oyunda çökertiyor bu sistem ul nasıl bir güncelleme verdiniz kardeşim telefonu beter ettiniz bu güncelleme kaldırma şansımız yok mu şubata kadar bu ceremesini mi çekcez hiç test yapmadan mı veriyoruz güncelleme anlamadım ayar oldum iyice
13 Comments
androidci
Expert Level 2
Galaxy A
One UI 8'in ilk sürümündeyseniz yani cihazda yüklü olan sürümün bootloader numarası 4 ise One UI 7'ye geri dönebilirsiniz.
Ama en son sürümdeyseniz yani Kasım ayı güncellemesini yaptıysanız maalesef sürüm düşürmek mümkün değil.
Benim de cihazım A36 ve ben güncelleme yapmadım. Halen OneUI 7 son sürüm yüklü. Stabil durumda. Genelde lansman sürümleri en stabil sürümler oluyor telefonlar için.
Galaxy A
Her cihazda bootloader numarası farklı oluyor 😊
androidci
Expert Level 2
Galaxy A
A36 için söylemiştim. OneUI 8 ilk sürüm numarası ve OneUI 7 son sürüm numarası 4. Ama kasım ayı yaması ile 5 e yükseltilmiş. Yani mümkün değil artık 😊
Galaxy A
Genelleme yaparak söylediğinizi düşünmüştüm hocam kusura bakmayın 😊

Aynen dediğiniz gibi düşürmek mümkün değil 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kasım güncellemesi sonrası gelen performans güncellemesi bozdu telefonu kasım güncellemesini geri dönebilir miyim
0 Likes
androidci
Expert Level 2
Galaxy A
BYK3 ile biten sürüme geçebilirsiniz.1766268226928.jpg
srdrdmrl77
Expert Level 3
Galaxy A
Bazı uygulamalrunızla uyum problemi olabilir oda çökmeye sebep oluyordur. Cihazı sıfırlayın
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sıfırladım işe yaramıyor yazılımsal kaynaklı daha önce yoktı
0 Likes
androidci
Expert Level 2
Galaxy A
Artı olarak cihazınız stabil çalışıyorsa ve memnunsanız ilk anda Android sürüm güncellemesi yapmanızı pek tavsiye etmiyorum. Çoğunlukla yeni sürümün stabil hale gelmesi zaman alıyor. Bu da can sıkıcı olabiliyor.
0 Likes