cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Sistem UI yanıt vermiyor

(Topic created on: 07-30-2024 09:42 PM)
291 Views
Vilaern
Beginner Level 3
Options
Galaxy A

Merhabalar, Samsung Galaxt A51 cihazım var. Cihazımı kullandıktan bir süre sonra sistem arayüzünün (telefonun aşağısındaki tuşlar, ana menü, üstten kaydirdigimda gelen araç çubukları gibi sistemin arayüzüne dahil yerler) bir süre için kitlenircesine donduğunu ve ardından ekrana "SISTEM UI yanıt vermiyor." hatası geldiğini bu hatadan kapat tuşuna bastığımda ise biraz bekledikten sonra arayüzünün tekrar baslatilarak kendine geldiğini gözlemledim. Fakat bu hatanın düzelmesi 15-20 dakika sürüyor. Sonra yine aynı hata oluyor. Kilit ekrani donuyor. Always on display donuyor. Çağrıları yanitlayamiyorum. Telefonu acil bir şekilde elime aldığımda çoğu zaman sistem ui'ın yanıt vermesini bekliyorum kullanabilmek için. Telefonumu fabrika ayarlarina getirince düzelen bu hata birkaç hafta sonra tekrar devam ediyor. Bu şekilde bir döngüye girmiş durumda. 

Hatayı gidermek için internette araştırma yaptım ve bazı şeyler denedim. Denediğim yolları sizle paylaşayım : 
- system ui uygulamasının verilerini silmek
- google play hizmetleri uygulamasının verilerini silmek ve güncellemelerini kaldırmak. 
- google uygulamasinin verilerini silmek ve güncellemelerini kaldırmak. 
- android web view uygulamasinin verilerini silmek ve güncellemelerini kaldırmak 
- varsayılan uygulamalari sifirlamak 
- tüm ayarlari sifirlamak, fabrika ayarlarina sifirlamak
4 Comments
ahmed_turğut
Active Level 6
Galaxy A
Servise verin
0 Likes
Vilaern
Beginner Level 3
Galaxy A
yani en kötü öyle olacak ama çözüm arıyorum hala. çünkü bana sorun yazılımsal gibi geliyor
0 Likes
ahmed_turğut
Active Level 6
Galaxy A
Bence de yazılımla alakalı bir şey yazılımı çökmüş olabilir ama yorumlarda çözüm sunan başka olmamış
0 Likes
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Vilaern,

Belirtmiş olduğunuz durumu uzaktan erişim ile kontrol etmek isteriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes