- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhabalar, Samsung Galaxt A51 cihazım var. Cihazımı kullandıktan bir süre sonra sistem arayüzünün (telefonun aşağısındaki tuşlar, ana menü, üstten kaydirdigimda gelen araç çubukları gibi sistemin arayüzüne dahil yerler) bir süre için kitlenircesine donduğunu ve ardından ekrana "SISTEM UI yanıt vermiyor." hatası geldiğini bu hatadan kapat tuşuna bastığımda ise biraz bekledikten sonra arayüzünün tekrar baslatilarak kendine geldiğini gözlemledim. Fakat bu hatanın düzelmesi 15-20 dakika sürüyor. Sonra yine aynı hata oluyor. Kilit ekrani donuyor. Always on display donuyor. Çağrıları yanitlayamiyorum. Telefonu acil bir şekilde elime aldığımda çoğu zaman sistem ui'ın yanıt vermesini bekliyorum kullanabilmek için. Telefonumu fabrika ayarlarina getirince düzelen bu hata birkaç hafta sonra tekrar devam ediyor. Bu şekilde bir döngüye girmiş durumda.
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-30-2024 06:24 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-30-2024 09:42 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-30-2024 10:16 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-31-2024 04:24 PM in
Galaxy AMerhaba Vilaern,
Belirtmiş olduğunuz durumu uzaktan erişim ile kontrol etmek isteriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
Teşekkürler.
MOD