Minus07
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhabalar, Samsung A71 telefonumda sesli giriş var ama Türkçe desteklemiyor. Herkes için böyle mi yoksa benim telefonuma has bir durum mu? Annemde çok daha eski bir telefon var o WhatsApptan sesli giriş özelliğini kullanabiliyor. Ben kullanamıyorum. Çözümü var mıdır?
Solved! Go to Solution.
4 Comments
Solution
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-10-2022 09:39 PM in
Galaxy A
Maalesef Samsung sesli giriş Türkçe desteklemiyor, onun yerine Google sesli giriş kullanabilirsiniz.
Solution
MustafaA72veTab S9
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-10-2022 09:51 PM in
Galaxy A
Merhaba
Ayarlar>Genel yönetim>Klavye listesi ve varsayılan>"Samsung sesli giriş" seçeneğini pasifleştiriniz. Çünkü Samsung Türkçe sesli dil desteği klavyede bulunmamaktadır.
Bunları yaptıktan sonra klavye açık konumdayken sol alttaki klavye simgesine tıklayarak "Google Voice Typing, Samsung Klavye ve Samsung sesli giriş" 3'lüsünden 1.sini seçmelisiniz.
Ekran görüntüsü bırakacağım.
Teşekkürler, iyi akşamlar dilerim
Ayarlar>Genel yönetim>Klavye listesi ve varsayılan>"Samsung sesli giriş" seçeneğini pasifleştiriniz. Çünkü Samsung Türkçe sesli dil desteği klavyede bulunmamaktadır.
Bunları yaptıktan sonra klavye açık konumdayken sol alttaki klavye simgesine tıklayarak "Google Voice Typing, Samsung Klavye ve Samsung sesli giriş" 3'lüsünden 1.sini seçmelisiniz.
Ekran görüntüsü bırakacağım.
Teşekkürler, iyi akşamlar dilerim
Minus07
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-10-2022 09:59 PM in
Galaxy A
Teşekkürler sorunu çözdüm. Samsung sesli girişi iptal edip google sesli giriş ile çözüldü
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-10-2022 11:13 PM in
Galaxy ABende de öyleydi türkçe yaptım