- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-09-2021 06:35 PM (Last edited 01-09-2021 06:38 PM by User0000004 ) in
Galaxy ASesin az çıkması ne kadar kötü bir durum anlatamam ama deniyeceğim. Bi ses çıkıyor telefonumdan çıkmıyor değil fakat biraz sesli bi ortama girdiğimde sesi duymak için kulağıma götürüyorum hoparlörü. 3000 tl verip aldığım bir telefon açısından birisi söylediğinde " aa sesi az çıkıyor. Bu telefondan beklemezdim" gibi sözler utanç verici bir durum oluyor; hem bu kadar para verdiğim için hemde marka ismi faktörü nedeniyle.
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-09-2021 07:47 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-09-2021 08:56 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-09-2021 09:13 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-09-2021 09:30 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-09-2021 09:28 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-10-2021 12:15 AM in
Galaxy AMerhaba BilalA70,
Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Hoparlör bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Verilerinizi Microsoft OneDrıve'a yedekleyebilirsiniz.
Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde üç nokta > OneDrıve ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri öğesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.
Teşekkürler.
MOD