cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ses ver Türkiye, telefonumun sesi çıkmıyor:) (A70)

(Topic created on: 01-09-2021 07:47 PM)
534 Views
BilalA70
Active Level 1
Options
Galaxy A

Sesin az çıkması ne kadar kötü bir durum anlatamam ama deniyeceğim. Bi ses çıkıyor telefonumdan çıkmıyor değil fakat biraz sesli bi ortama girdiğimde sesi duymak için kulağıma götürüyorum hoparlörü. 3000 tl verip aldığım bir telefon açısından birisi söylediğinde " aa sesi az çıkıyor. Bu telefondan beklemezdim" gibi sözler utanç verici bir durum oluyor; hem bu kadar para verdiğim için hemde marka ismi faktörü nedeniyle.

Öncelikle arkadaslar telefonumun sesi kullanım hatasımı yoksa üretim hatasıyla ilgilimi bilmiyorum.
Yaklaşık 3 ay önce telefonumdan müzik açtığımda, sanki en kısık seviyedeymiş gibi ses geliyodu ama ses barı full derecede açıktı. Korktum bozdum diye. Internetten araştırdım ses gitti felan diye. Daha sonra arama bolümündeki tuşlarla yazılan bi kod gördüm ses arttırmak için. Denedim, daha iyi hale geldi fakat hiç eskisi gibi olmadı. Başka bir A70 telefonla karşılaştırdım, benim telefon yine ezik kalan oldu. Demek istiyorumki arkadaşlar sanırım hoparlörümde bir sıkıntı var. Ses arttırıcı uygulama kullanıyorum ve hoş bir durum değil. Insanlar kalabalık ortamlarda insanları rahatsız etmemek için kısıyorlar, benim son ses olmasına rağmen kimse benden rahatsız olmuyor. Samsung yetkililerinden ricam sorun hakkında görüşlerini, bilgilerini ve tavsiyelerini iletmelerini istiyorum. Bir cözüm yolları varsa yürürlüğe koymaları daha uygun olur. Bu durum başına gelen arkadaslarımda var ise ve yardımcı olmak isterlerse sevinirim. Teşekkürler.
6 Comments
Rumeysa
Active Level 4
Galaxy A
İnteraktif kontrollerde bak eger hala devam ederse servise gonder ,ama duyduğum kadarıyla gelen güncellemelerden dolayi olabileceği söyleniyor , cunku ısınma sorunu yapıyormuş cok ses açıldığında 😑
0 Likes
BilalA70
Active Level 1
Galaxy A
son carem servis. peki hoparlor nedeniyle telefonu sıfırlarlarmı
0 Likes
Rumeysa
Active Level 4
Galaxy A
bilemiyorum
0 Likes
musti2002
Active Level 4
Galaxy A
servis te hikaye sağlam deyip geri verirler. hoparlör de az bişey ses varsa bile ses geliyor deyip onarım iptali karar verirler
0 Likes
musti2002
Active Level 4
Galaxy A
sat telefonu kurtar kendini onda sonra bi daha samsung un önünden geçme
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba BilalA70,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Hoparlör bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Verilerinizi Microsoft OneDrıve'a yedekleyebilirsiniz.

Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde üç nokta > OneDrıve ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri öğesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.

Teşekkürler.
MOD