Original topic:

Ses sorunu

(Topic created on: 10-10-2020 11:22 PM)
283 Views
Nurr1
Active Level 1
Options
Galaxy A

İyi akşamlar ben a50 kullanıcısıyım bir süredir  youtube'dan video açınca seri bir şekilde ilerleyip hiç bir şekilde ses gelmiyordu sonra tekrar düzeliyordu fakat artık hiç ama hiç olmuyor youtube' dan video açıyorum seri bir şekilde ilerliyor ve hiç ses çıkmıyor normal samsung müzikten şarkı açıyorum onda hiç ilerleme bile olmuyor 1 aya yakındır bu şekilde duruyor neden böyle olmuş olabilir bu konu hakkında rica etsem bilgi alabilirmiyim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Nurr1,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soru ile foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz.

Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

3 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyrm ilk öncelikle

Youtube uygulamasının veri silme işlemimi yapmanızı tavsiye ederim yada kardeşim bir uygulama kaynaklı bir sorun olabilir

Samsung members a girip hata raporu göndermenizi tavisye ederim bir kontrol sağlansın çünkü bende A50 kullanıyorum bende böyle bir problem yoktur yada kardeşim

Sasmung tutor uygulaması indirip uzaktan destek alabilirsiniz bir kontrol sağlansın cihaza
0 Likes
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung Members - Yardım alın - İnteraktif kontroller sayfasından hoparlör testi yapın.
Donanımsal bir sorun yoksa uygulama üzerinden hata raporu gönderin.
0 Likes
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Nurr1,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soru ile foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz.

Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD