cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ses değiştirme

(Topic created on: 10-19-2024 10:55 PM)
134 Views
ahmetslh
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Storedan indirdiğim Sound Assistant üzerinden

üzerinden ses değiştirme yaptım whatsappta ses gönderirken ingilizce bir şekilde çalışıyor yazıyordu sanırsam altında kapat yazıyordu ben bildirimi kapatacak sandım whatsapp için kapandı o özellik bu sefer ses kaydedicide denedim ve o bildirimin gitmesini bekledim kapata falan basmadım şimdi ben o özelliği whatsappta nasıl geri açarım acaba ? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ahmetslh,

Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya farklılıklar bulunabilir. Bu konuda uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
1 Comment
Solution
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ahmetslh,

Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya farklılıklar bulunabilir. Bu konuda uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes