cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ses Gelip Gitmiyor Videolar hızlı oynatılıyor

(Topic created on: 01-17-2021 12:06 PM)
3762 Views
kaptanwolf
Active Level 1
Options
Galaxy A

A50 telefonum ne ses girişi var nede çıkışı telefon kulaklık taktığım halde yinede ses alamıyorum bazen geliyor bazen gidiyor ve videoları aşırı hızlı bir şekilde oynatıyor ben bir şey yapmadığım halde sorun nedir ne yapmam gerek .  İki kez sıfırladım fakat çözülmedi sorunum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba kaptanwolf,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Verilerinizi Microsoft OneDrive'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta > OneDrive ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri ögesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not: Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
13 Comments
BYHİCKİMSE
Active Level 8
Galaxy A
hızla alakalı şöyle bir seçenek var ama sesle alakalı bir seçenek yok...bir bakın...

Screenshot_20210117-125739_Video Player.jpg

0 Likes
kaptanwolf
Active Level 1
Galaxy A
baktim efendim fakat tuşlari kitli orda yazanlarin
0 Likes
BYHİCKİMSE
Active Level 8
Galaxy A
çok garip attığım resim benim telefondan.. herşey aktif..
0 Likes
kaptanwolf
Active Level 1
Galaxy A
bu şekilde

Screenshot_20210117-133006_Video Player.jpg

0 Likes
BYHİCKİMSE
Active Level 8
Galaxy A
harbi enteresan.. söyle birşey yap, kayıtlı videolardan birtane aç. oyle bak bakalım aynımı olacak..
0 Likes
kaptanwolf
Active Level 1
Galaxy A
soyle bir sey var instegramdan video acinca hızlanmiş şekilde aciyor kayıtlı videolarda oyle yapmıyor ayrica ses de gelmiyor
BYHİCKİMSE
Active Level 8
Galaxy A
peki Instagram hiç sıfırlayıp denedinmi..??
0 Likes
kaptanwolf
Active Level 1
Galaxy A
telefonu iki kez sıfırladim dostum
0 Likes
BYHİCKİMSE
Active Level 8
Galaxy A
uygulama ayarlarından komple veriyi sil..
0 Likes