KEMSA
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlarım iyi akşamlar,
2 şubat'tan bu yana kullanmış olduğum A34 telefonumun pil sağlığının online bağlantı sonrası yapılan incelemesinde %90 olduğu tespit edilmiştir.
Buna istinaden smart Tudor bağlantısı ile yapmış olduğum görüşmede telefonumu bir servise götürmem tavsiye ediliyordu,ben de İstanbul Ataşehir'de bulunan Samsung yetkili servisine telefonumu götürdüm telefonumun pil sağlığının iyi olmadığını onlar da teyit ederek gün içerisinde telefonumun pilini değiştirdiler.
Teslim aldığımda raporda pilin ve bus modülünün değişti yazıyordu ve telefonumun pili %31 seviyesindeydi, bu yazıyı yazarken telefonumu pili %11 olarak görünüyor ben de pil kalibrasyonu ile ilgili olarak arkadaşların verdiği tavsiyeleri göz önünde bulundurarak pili telefon kapanana kadar bitirip şarja bağlayacağım, yaptığım uygulamada bir hata var ise veya yapmam gereken başka bir şey var ise lütfen bana bilgi verebilir misiniz tüm forumdaşları iyi akşamlar diliyorum.
Saygılarımla.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
Tolgaa94
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago (Last edited a month ago ) in
Galaxy A
Telefonun şarjını tamamen bitirip şarja takın kapalı halde tamamen dolsun ondan sonra da ilk 1 hafta 10 gün yapacağınız çok da bir şey yok zaten pil kalibre olacak kendi kendine
5 Comments
qameking1988
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy A
O fabrika şarjıysa hemen biter o bitmeden sakın şarj etme
KEMSA
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy A
Evet fabrika şarjı,aynı fikirdeyim teşekkür ederim tavsiyeniz için. 🙏
Solution
Tolgaa94
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Galaxy A
Telefonun şarjını tamamen bitirip şarja takın kapalı halde tamamen dolsun ondan sonra da ilk 1 hafta 10 gün yapacağınız çok da bir şey yok zaten pil kalibre olacak kendi kendine
KEMSA
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy A
🙏
raivernn
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Galaxy A
Fabrikasal Bi hatamı vardi telefonunuzda bende a34 kullanıyorum 16 ocakta almistim ben ilk aldığımda 0 dan 100 yapmadım hep %30da şarja taktım kötümü yapiyorum?