cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Servis sonrası durum

(Topic created on: 02-19-2023 12:18 AM)
300 Views
xOnurx
Active Level 1
Options
Galaxy A
Selam arkadaşlar, Samsung A52 bataryasinin hizli sarj olmamasi sorunu ile alakali telefonu servise göndermiştim. Cuma günü teslim aldım. Anakart, batarya, şarj flexi falan değişmis ancak şimdi de hizli sarj acik degilken 2 saat 40 dk gibi uzun bir sürede şarj olmaya ve şarj tutmadığını **bleep** ettim. Tekrar servise vermeli miyim sizce? Şarj adaptörü ve kablo orijinal. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba xOnurx,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

4 Comments
Galaxy A
Bence ver tekrar yapsınlar
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Hızlı şarj açıkken 1 saat 20 dakika gibi bir sürede şarj oluyor benim telefon 4500 mah.

Normal bir durumdur bence.
Adanaliisot
Expert Level 1
Galaxy A
İsterseniz servise goturun bir yazılım atsınlar çünkü bazen böyle işlemler sonucunda yazılım bozulabiliyor ( op 8 pro kullanıyordum daha önce onda da anakart değişmisti ve ondan sonra garip garip hatalar almaya başladım ama sonra yazılım atınca düzelmişti )
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba xOnurx,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD