Resolved! Solved

Original topic:

Satın Alma İşlemi Tamamlanamıyor

(Topic created on: 06-10-2024 12:36 PM)
229 Views
Pyke
Beginner Level 2
Options
Galaxy A
Hesabınöza Yetkisiz Giris Edildi Diyor Hicbirsey Satin Alamiyorum Yardim edin

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Pyke,

Konu hakkında, öncelikle uygulama üreticisine danışmanızı öneririz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Bu işleme rağmen durum devam ediyor ise, durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
2 Comments
Galaxy A
Samsung galaxy store ise aynı durumun benzerini yaşıyorum müşteri hizmetleriyle konuşun diyor tam olarak memberstan konuşabilirsiniz ben pes ettim. Yinede 1 gün satın alım yapmayıp şifre değiştirmeyi tercih edebilirsiniz.
0 Likes
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Pyke,

Konu hakkında, öncelikle uygulama üreticisine danışmanızı öneririz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Bu işleme rağmen durum devam ediyor ise, durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes