Resolved! Solved

Original topic:

Sarj yükselme sorunu

(Topic created on: 04-20-2022 04:02 AM)
523 Views
ByBaşkentlı
Active Level 6
Options
Galaxy A

image

TELEFONU KAPATIRKEN ŞARJIM 89 ACTIM 91 OLDU NIYE BÖYLE OLUYOR BATARYA SERVISETE DEĞİŞELI 3 4 AY OLDU BIRDE BILDIRIM SESI GELİYOR AMA BILDIRIM YOK NASİL DÜZELİR 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Galaxy A

Bu uygulama üzerinden hata raporu gönder kontrol etsinler yazılım sürümünden

View solution in context

0 Likes
11 Comments
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba'
Bildirim olmasına rağmen bildiririm yok ise derin uykuda olan uygulama nın bildirimi

Kalibrasyon ilgili bir problem var bu yüzden 89 dan 91 oluyor
0 Likes
ByBaşkentlı
Active Level 6
Galaxy A
Nasil.kalibre edicem
0 Likes
seyf55
Active Level 5
Galaxy A
O kalibrasyon ayarını hiç yapma tavsiye etmem benim eski j7 de ben yapmıştım. Çok sıkıntılı olmuştu cihaz eski durumunda daha kötü oldu tavsiyem yapma bu ayarı yapacaksa servise danış öyle yap uzman birisi yapsın yetkili bir kişi
MuzoS23
Expert Level 3
Galaxy A
Kalibrasyon ayarı yaparsan düzelir sanırım , internetten nasılsın yapıldığını öğrenebilirsin
0 Likes
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Galaxy A

Bu uygulama üzerinden hata raporu gönder kontrol etsinler yazılım sürümünden

0 Likes
ByBaşkentlı
Active Level 6
Galaxy A

A71 cihazıma Android 12 ile gelen yeni özellik olan sarji %85 sabitleme denendim sarjim çabuk bitiyor gibi geldi %100 yapincada pek bisey değişmiyordu ama gene bukadar cabuk bitmiyordu 1 günü çıkarmıyor bile ne yapmam gerekiyor batarya yeni servisten değiştirdim daha 4 ay oldu birde cihaz bekleme modunda hersey kapalı oldugu hale sürekli bir sarj düşmesi var neden kaynaklanıyor 

Can_S24Ultra
Active Level 10
Galaxy A
Yazin cihazlar boyle oluyor birde hafizayi biraz bosaltman lazim fazla sarz gitmiyor ozMan
ByBaşkentlı
Active Level 6
Galaxy A
Pek bisey yukku değil boş zatenScreenshot_20220529-180253_My Files.jpg
0 Likes
Can_S24Ultra
Active Level 10
Galaxy A
Ram kacta peki
0 Likes