cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sarj aletimmi yandı?

(Topic created on: 08-23-2023 08:57 PM)
1164 Views
Omer54
Active Level 7
Options
Galaxy A

Telefonun sarj aletini kokluyorum bir yanık iğrenç bir koku geliyor olay dün sakaryada derecelerin 38 40 dereceye çıkmasıypa basladı dün telefonumu sarjdan çıkaracakken sarj adaptörünün tutulamayacak sıcak ilkkez gördüm sarj aletini 5 dakka beklettim koydum masaya soğudu fakat adaptörün içi ve type-c kablpsundan pis bir koku geliyor geçmiyorda sanırım sarj aleti yandı onuda geçtim telefonda hafif ısınmıştı bataryam zarar görmüş olabilirmi hani bu nasıl bir rezilliktir sarj aleti yapıyorsunuz sarj aletinden yanık kokuları gelmeye başlıyor sarjım 13 muhtemelen birazdan sarjım bitecek sarj aletini kullanmaya korkuyoru

Yıllarca a20 cihaz kullandım orijinal sarj aletiyle bir kere böyle bir durumla karşılaşmadım resmen yanık kokuyor 
0 Likes
14 Comments
Omer54
Active Level 7
Galaxy A
Sen gel 7 8 bin lira tslefona ver sonra sarj aleti yansın garantiyemi göndermeliyim ne yapmalıyım garantiye gönderdiğim zaman telefonuda isterler
HarunA20
Active Level 6
Galaxy A
Benimde bi sorum olacak sarj aletini nereden temin edebiliriz
0 Likes
Omer54
Active Level 7
Galaxy A
Garantiniz yoksa samsungu arayın ilgilensinler
0 Likes
özcansksks
Active Level 6
Galaxy A
Dostum aklinda bulunsun su tek pruzi çoklayan ucgen sekildinde priz kafalari var ya onlara takna sakin adaptörü. Voltaj akim falan filan cok dengesiz geliyor gecen yil benim adaptör de kullanılmaz hale gelmişti.
Omer54
Active Level 7
Galaxy A
Akım korumalı prizle kullanıyorum hocam aniden sarj aleti ısındı ve yanık kokusu almaya başladım yarın vatandan orijinal sarj alet alacağım gerçektrn reziller 6 ayı bile gormeyen sarj aleti
bilge_kral
Active Level 6
Galaxy A
Reis akım korumları prizlerin çoğusu cihazları bozuyor. En iyisi tekli priz kullan.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kablo ve sarj basliklari garantiye yalnız verilebilir. fatura tarihinizden itibaren 1 sene garantililer diye hatırlıyorum.
Omer54
Active Level 7
Galaxy A

Orijinal sarj aletimden yanık kokuları gelmesi sebebi ile yeni bir sarj aleti arayisina girdim samsung ep-ta 800 modelini önerdi fakat hiçbir yerdr satılmıyordu x modeli satılıyor oda pahalıydı bende söyle bir model buldum yine samsungun orijinal ürününü D%R satıcısıntan bugün satın aldım cihazım a23 6gb ramlık versiyonu herhangi bir uyum problemi yaşarmıyım model bu 

Samsung EP-T1510X Type-C 15 W Şarj Aleti

Birde ekstra olarak slink marka bir powerbank ile telefonumu sarj ettim mecburi olarak herhangi bir sıkıntı olurmu

Yanık veya **bleep** kokusu olduğunu anlamam 1 kere tam 100 sarja dolduktan sonra koktugunu farkettim patlama olmarı herhalde cihaz çalışıyor sarj aleti son ömürlerini yasiyor herhalde patlamarı ama patlamaha aday gibi duruyor cihaz zarar görmüşmüdür?
0 Likes
özcansksks
Active Level 6
Galaxy A
Adaptörü ben kullanıyorum, bende a 101den almıştım. Powerbank ile sıkıntı olmaz hocam s link ortalama bi kalitede zaten fena değil gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.
0 Likes