Original topic:

Samsungtan iphoneye geçiş

(Topic created on: 03-07-2026 11:43 AM)
546 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Pişman olan var mı 

LightWave
Active Level 6
Galaxy A
Kişiye ihtiyaca göre değişir. Her markanın eksikleri var. Apple bizim ülke de algısı farklı ikinci elde değeri Android cihazlara göre değer kaybetmiyor, güncelleme konusunda daha iyi ama özellikle baz modeller de giriş orta seviye Android cihazlarda olmayan eksikler var. Tamamen değişir yani ha ben sonra ki cihazımı Apple alırım muhtemelen çünkü Samsung'un güncelleme politikasını ve A ile S serisi arasında çok ayrım yapmasını sevmiyorum.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ben servisinden dolayı alırım apple yi 😂 samsung çözüm odaklı değil . Ama ikinci el olarak çok değer kaybediyor androidler kutuyu aç 2.el 😂
0 Likes
LightWave
Active Level 6
Galaxy A
Güncelleme politikası konusunda Apple iyi sadece 14/15 serisinde yapay zeka konusunda sınıfta kaldılar ama mesela Samsung daha ilk dakikadan A serisinden her şeyi kısmaya başladı. A55 de 1480 cpu var özelliklerine baksan gelişmiş AI özellikleri, NPU motoru falan diyor ama bir bakıyorsun obje silme dışında doğru düzgün şey yok. Arayüz konusunda zaten söylemiyorum bile. Servis yaşadığın yere göre değişir biraz o kadar kötü değil servisi.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Şimdi haklısın servis şehire göre değişir ama iyi olabilir denetleyebilirler şimdi telefon için şehir değiştirmem 😂 kargoyla yollasam yedek telefon olmaz mejbur apple en azondan servisi en iyisiydi en son beğenmezsem satarım
0 Likes
LightWave
Active Level 6
Galaxy A
Apple da olsa yedek telefon tutman lazım sonuçta yine telefonsuz kalacaksın değişir o yüzden memnun değilsen bildirirsin ona göre gerekeni yaparlar.
0 Likes
Samsuņg
Expert Level 1
Galaxy A
Iphone alınacaksa pro alınır
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Fiyatı çok onun 😂
Samsuņg
Expert Level 1
Galaxy A
Öyle hocam düzlerde batarya küçük 60hz
S serisi kadar para istiyorlar
Tek artısı her uygulamanın optimizasyonlu olması ve kamerasını sony'nin üretmesi
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Oyun dışında çok **bleep** etmem heralde 60hz apple animasyonla hallediyor diye biliyorım
bahtiyargrsy
Active Level 3
Galaxy A
Telefonun 120 hz bir eksana sahip mi
0 Likes