cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SamsungA345G ekran geç uyanıyor

(Topic created on: 04-11-2024 12:52 PM)
97 Views
yakupbursa
Active Level 4
Options
Galaxy A
Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun
Samsung a345g cihazında yüz tanıma aktif ve birde desen kilidi aktif bazen tekefonu eline aldığım zaman ekran uyanmıyor
Uyandırmak için kaldırın seçeneği aktif olmasına rağmen bu sorun oluşuyor işin garip tarafı herzanan olmuyor 
Daha öncede WhatsApp bildirimi geliyor ama ses çıkmıyor şeklindedir konu açmıştım müşteri hizmetleri ayarları sıfırlandı ama değişen bileyim olmadı telefon ekran japlı olup aradan bir süre geçtikten sonra hem uyanmama hemde gelen bildiriminin sesini çıkarmama gibi sorunlar yaşatıyor anlamadım bunu gerçekten 2023 model telefonda samsjng gibi köklü bir firmanın buradan basit sorunları kullanıcıya yansıtıyor olması gerçekten çok garip.
9 Comments
membershalil
Active Level 7
Galaxy A
Size de hayırlı bayramlar aynen bende de oluyor bildirim gelse de ekran geç uyaniyor zaten yüz tanımlama da çok yavaş ekran parlaklığı otomatikte full oluyor öyle bile bekletiyor yani orta segment cihaz çok birsey beklememek lazım kullanıcının parasına göre gore abuk subuk birsuru cihaz cikariyorlar ama samsung dediğin S serisidir gerisi boş
0 Likes
Denoiz
Active Level 6
Galaxy A
Sizin cihazlarda mı sorun var bende öyle bir sorun yok , yüz tanıma anında yüzümü tanıyor kilitsiz açıyorum telefonu resmen . Bildirim gelince ekran uyanması olayını görmedim hiç. A serisi alınmaz ama mecburiyetten s serisi alana kadar idare edecez.
membershalil
Active Level 7
Galaxy A
Bilmiyorum bence telefon şans işi benim cihaz zaten sorunlu alali birkaç ay oldu pil sağlığı 90a düştü guncelledikten sonra ısınma sorunu var batarya da 1 günü zor çıkarıyor yani bende idare ediyorum
Denoiz
Active Level 6
Galaxy A
Çok sallamıyorlar usta bu telefonları, a serisinde tek 5x serisi önemseniyor 3x serisi veya diğer 2x , 1x , 0x , serilerini çok takan yok haklılar zaten ucuz telefonlar ekstraları yok ihtiyaç için belirli kısıtlamalara tabi tutulmuş telefonlar, mesela a34 de kronik ekran sorunu var bilirsin belki ekran iki parmakta veya oyunda titriyor geri toplanması gerek telefonların ama maalesef bir s serisi değil:).
yakupbursa
Active Level 4
Galaxy A
Evet A serisi aldığıma bende çok pişman oldum samsung un alt serilerinin hiçbirini ni alamamak lazım ziraa 2024 yılında cihazın yaşattığı sorunlara bakarsanız gerçek anlamda komik sorunlar Çin mallarının bile yaşat madığı sorunları yaşatıyor S seriside gereksiz pahalı yinede iphone den vazgeçmemek sanki daha mantıklı gibi .
membershalil
Active Level 7
Galaxy A
Yani kardeşim hem ürün kalitesi yani ekran gövde özellik hissiyat bakımından samsung orta segment bence iyi yapamıyor Çinliler kutuya ne varsa 67 w filan adaptor kılıf koyuyor biz telefon çıktığına seviniyoruz alırsan iphone alamazsan da xaomi yle yetineceksin samsungun takoz cihazlarına bidaha bulasmayacagim
0 Likes
yakupbursa
Active Level 4
Galaxy A
Evet gayet haklısın kardeşim şimdi bu telefonda bu sorunları yaşayınca daha önce aklımda olan S23 e de çekimser bakmaya başladım bilemedim be yapsam
0 Likes
membershalil
Active Level 7
Galaxy A
Aynen öyle androidten kalite beklemeyeceksin iphone adamlar az öz cihaz yapıyor örnek verirsem şuan 8 plus bile çoğu orta segment androidi tokatlar düşük bütçen varsa ucuz xaomi daha mantıklı ben 11 bine a34 aldığıma pişmanım en azından redmi note 12 pro alsam daha güzel ve o kadar para vermezdim param olursa da direk Apple tercih ederim
0 Likes
membershalil
Active Level 7
Galaxy A
Yani eski Apple cihazlarini da ikinci el almak da iyi olmaz çünkü hem güncellemeleri bitecek hemde o da şans işi sıkıntı yaşamamak için sıfır almak daha iyi olur tabi para olursa
0 Likes