cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung

(Topic created on: 05-19-2024 03:26 PM)
239 Views
SercanDemir61
Active Level 7
Options
Galaxy A
Adamlar Geliyor Neymiş Samsunga Yükleniyorsun Diyiyor Arkadaşım Vatan Bilgisayar Cihazı Alır Samsungtan Müşterilerine Satar Ama Senin Cihazın Onarım Tamir Sorumluluğu Samsung Aittir Değişim Sorumluluğu Samsung'a Aittir Yani Vatan Göndersen Bile Samsung Götürecek Cihazı Yani Samsung Ayıplı Ürünü Vatan'a Veriyor Vatan Satıyor Burada İki Sorumlu Var Aynı Zamanda Samsung Vatanıda Ve Bizim Gibi Tüketiciyide Mağdur Ediyor Aslında
5 Comments
SercanDemir61
Active Level 7
Galaxy A
Yani Benim Cihazın Kararını Değişim Kararını Vatan,Vermiyor Vatan Diyor Ki,İster Bize Bırakın İster Kendiniz Götürün Servise Bazı Arkadaşlar Anlamakta Zorluk Çekiyor Galiba Ama Zihniyetiniz Yasaları Çignemek
Aliardad00
Active Level 4
Galaxy A
Cihazının sıkıntısı ne bilmiyorum ama ben de elimdeki cihazı Vatandan almıştım yazılımsal problemler yaşadım 3 defa servise gönderdim sonra ancak düzelebilmişti benim sana tavsiyem oradaki yetkiliye derdini güzelce açık açık anlat ve sorunu neyse cihazın bununla ilgili telefonun kutusunun içine not olarak koy bunu da yetkiliye söyle onlar bu notu iletsinler sevise yada Vatan kabul etmezse direkt Samsung'u ara oradan sana servis için kargo kodu verecekler oradan not yazarak gönder cihazını olmazsa birkaç defa gönder biraz uğraşırsın ama gerekirse değişim verirler zaten
0 Likes
SercanDemir61
Active Level 7
Galaxy A
Kendim Götürdüm Zaten
0 Likes
SercanDemir61
Active Level 7
Galaxy A
Sorunuda Gördüler
0 Likes
SercanDemir61