Original topic:

Samsung ve ixoami

(Topic created on: 04-04-2026 03:15 PM)
279 Views
Samsungteknology
Active Level 5
Options
Galaxy A

Arkadaşlar bir şey soracağım Samsung a55 5G mj yoksa yurd dışı ixoami 15 t pro mu siz olsanız hangisini alırsınız Samsung A55 5G Türkiye fiyatı 20 BN TL yud dışı İxoami 15T Pro 5G nin fiyat 22 BN TL sizce hangisi 

13 Comments
Burak_A35
Active Level 4
Galaxy A
A55 alırdım.Yazılımı daha iyi.Xioaminin yazılımı çöp aynı robot gibi yazılımı var ufak bir hata yapsan tel direk çöp oluyor tekrar yazılım atman gerekiyor.Kalite için Samsung A55
Galaxy A
Benim de aklımda Samsung var hatta şu an a24 kullanıyorum ve o kadar son 3 ay da hor kullanmama rağmen hala maşallah taş gibi elimde koruma ekran bile yok 1 senedir 6 kez yere düştü hiç bir şey olmadi
Burak_A35
Active Level 4
Galaxy A
Sen A55 al o zaman nabarsın bilmiyom 😂 😂 😂.Gayet memnun kalırsın merak etme.
Galaxy A
A55 ne olduğunu da biliyorum 15t pro nun da ixoami Samsung göre az daha akıcı olsa da ekran yenileme hızı Samsung da 120 ixoami de 144 hz olsa da yazılım da Samsung üstüne telefon görmedim daha
Burak_A35
Active Level 4
Galaxy A
Aynen öyle ve xiaominin telefonları hepsinde geçerli mi bilmiyorum 2 veya 3.yıl da bozuluyor.Bi arkadaşımda var ses açma tuşu bozulmuş alalı 1 yıl olmuş
0 Likes
Galaxy A
Samsung da hiç sevmediğim tek özellik sadece Samsung verdi iki uçlu Typce kablosu çabuk bozuluyor bende 6 ayda bozuluyor 3 kere aldım ikisi de aynı 6 ay gitmedi
Burak_A35
Active Level 4
Galaxy A
Bende öyle bişey olmadı hiç bozulma olmadı valaha aldığımdan beri kullanıyorum
0 Likes
Galaxy A
Hatta şu an kullandığım Samsung a24 2023 eylül de çıkarmasına rağmen Samsung 2029 a kadar yazılım sözü veriyor
Burak_A35
Active Level 4
Galaxy A
Ben A55 ile beraber çıkan A35 kullanıyorum.Aralarında uçurum fârk yok ben A35'i alalı 1 yıl 4 ay oldu gayet memnunum.4 defa formatladım.Telefonda kasma,donma vs yok.Yapılması gereken ayarları da yaptım hem performans arttsın diye hem de pil tasarrufu için.Kasma,donma yokta garantiye alayım dedim maksimum performans için ayarlar yaptım
0 Likes