Original topic:

Samsung un game boosterı çöp

(Topic created on: 08-16-2025 04:25 PM)
539 Views
ronaldo12833
Active Level 8
Options
Galaxy A

Şu samsung un sözde performans attırma olayı tamamen yalan aga gram performans artışı yok telefonum Samsung a04s evet telefonum çok iyi deyil ama en azından biraz performans arttırması gerekir az da olsa ama yok yani sırf pil koruması diye herşeyden kısıyorlar fps düşürme konusunda 1 numarasınız bu sorunu çözmek istiyorum ne yapmam lazım

31 Comments
axeno
Expert Level 5
Galaxy A
Dostum anlamıyorsun sanırım yazılan yorumlara ve cevaplarına baktım.

Öncelikle cihazın cok giriş segment maalesef ve farkındasın

GoS bu durumda bir işe yaramaz

İstersen bootloaderı açıp daha akıcı çalısacak rom kurarsan cihaz bir tık rahatlar ama devasa farklar bekleme

Cihazın işlemcisi aşırı düsük gpu ise onboard seviyesinde çalısıyor. Boostlayamazsın MHzleri i

Rootlayıp cpu boostlarsın istersen ama oyunlar sadece ghz hızına bakmaz, l1 l2 özellikle onlineyse l3 mnbelleğine bakar bunuda arttıramazsın cihazın işlemcisi donanım seviyesinde limitlisin.

Yapabileceğin önerdiğim şey 2. El başka bir cihaz veya paranı biriktirmen olacaktır. Yaşın muhtemelen küçük ama elbet bir yolunu bulursun biriktirip daha iyi cihaza geçersin
ronaldo12833
Active Level 8
Galaxy A
Evet knk herşeyin farkındayım sadece belki burda başka yöntem bulurum diye yazdım ama yaşım küçük deyil galiba pp ve isimden düşünüyorsun ama isim ve pp bulmak için uğaraşamazdım ve direk aklıma gelen ilk pp ve ismi koydum yorumun için teşekkür ederim
0 Likes