Original topic:

Samsung un game boosterı çöp

(Topic created on: 08-16-2025 04:25 PM)
489 Views
ronaldo12833
Active Level 8
Options
Galaxy A

Şu samsung un sözde performans attırma olayı tamamen yalan aga gram performans artışı yok telefonum Samsung a04s evet telefonum çok iyi deyil ama en azından biraz performans arttırması gerekir az da olsa ama yok yani sırf pil koruması diye herşeyden kısıyorlar fps düşürme konusunda 1 numarasınız bu sorunu çözmek istiyorum ne yapmam lazım

beykozluA
Expert Level 5
Galaxy A
Cihazda 4gb ram var çalıştığına dua et :)
ronaldo12833
Active Level 8
Galaxy A
Orası öyle ama game booster ın çok azda olsa performans artışı yapmasını isterdim ama yapmıyor
Burak_A35_5G
Expert Level 3
Galaxy A
Knk senin en fazla alabileceğin samsung serisinden ya A15 serisi ya da A25 serisi en baba A35 serisinden alıcan.O telefon babalar,anneler ve dedeler için yani o telefon alo demek için ve en baba sosyal medya da takılabilirsin.Ondan yukarı birşey yapamazsın.Film,video felan izlersin yani.
ronaldo12833
Active Level 8
Galaxy A
Knk yapcak bir şey yok elimdeki telefonla yapabildiğimi yapmak istiyorum
Burak_A35_5G
Expert Level 3
Galaxy A
İşte yapabilceğin sınırlı yani.Örnek veriyorum sen gidip duvarı tek başına kaldırabilir misin kaldıramazsın en fazla oynatabilirsin.Başka bişey yapamazsın.Öyle hesap et knk
ronaldo12833
Active Level 8
Galaxy A
Öyle hesap ettim knk zaten game booster her türlü bir şey yapmıyor bizzat kendim test ettim hiç bir cpu yada gpu arttırması yok benim amacım game boosterı biraz daha agresif yapmalarını istiyorum
Burak_A35_5G
Expert Level 3
Galaxy A
Knk çözünürlüğü düşür ve fps ayarını da az birşey kıs.
ronaldo12833
Active Level 8
Galaxy A
Onu yapınca gpu kullanımı düşüyor mesala çok düşük yapınca gpu kullanımı 30 20 oluyor
Samsuņg
Active Level 10
Galaxy A
Ben direk sistemden kaldırdım
0 Likes
ronaldo12833
Active Level 8
Galaxy A
Bende yaptım ama sonra geri açtım ama sen nasıl yani direkmi kaldırdın
0 Likes