Original topic:

Samsung un game boosterı çöp

(Topic created on: 08-16-2025 04:25 PM)
493 Views
ronaldo12833
Active Level 8
Options
Galaxy A

Şu samsung un sözde performans attırma olayı tamamen yalan aga gram performans artışı yok telefonum Samsung a04s evet telefonum çok iyi deyil ama en azından biraz performans arttırması gerekir az da olsa ama yok yani sırf pil koruması diye herşeyden kısıyorlar fps düşürme konusunda 1 numarasınız bu sorunu çözmek istiyorum ne yapmam lazım

ronaldo12833
Active Level 8
Galaxy A
Var var gpu var
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Game boosterin amacı arka planı optimize ederek oyun oynarken performans artışı sağlar. Bu artış, işlemcisi yüksek ancak ram tarafında kısıtlı olan cihazlarda ağır oyun oynanırken daha etkili olur
ronaldo12833
Active Level 8
Galaxy A
Sana şunu söyliyim game booster olmadan ve game booster varken standoff 2 de herşey aynı koşullarda test ettim ve yemin ederimki gpu ve cpu kullanımı hep aynı kaldı
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Çünkü yonga seti o cihazda zayıf olduğu için ram darboğaz yapmadan önce direkt cpu ve gpu darlama yapıyor. Ayrıca Game booster en efektif şekilde çalışması için Galaxy AI gerekiyor oda sadece yeni S serilerinde
ronaldo12833
Active Level 8
Galaxy A
Ayrımcılık işte mesela bak ben zaten şahaneler yaratsın demiyorum az da olsa performans arttırsın diyorum o olmuyor işte
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Maalesef markalar yapıyor ucuz cihazlar zaten donanımsal olarak kısıtlı o bütçeden kaynaklı hadi o neysede yazılımsal olarak da kısıtlıyor. Ben galaxy A52 cihazıma One UI 7 kurdum şu an Now brief, Galaxy AI gibi tonla servis var ama hala eskisi ile neredeyse aynı hızda
ronaldo12833
Active Level 8
Galaxy A
Samsung un bu kısıtlamaları baya kötü gerçekten ben de one uı 6.1 core olduğu için ekstra kısıtlama var yani kısıtlama içinde kısıtlama var
ronaldo12833
Active Level 8
Galaxy A
Git oppo yada xiaomi yada redmi al knk samsung hayal kırıklığı enazdından saydığım telefonlarda samsung gibi çok kısıtlama yok
ronaldo12833
Active Level 8
Galaxy A
Sana şunu söyliyim git oppo al en iyisi şu an o hem çok kısıtlama yok hemde daha iyi ve reklamdan çok sıkıldıysan dns ayarı yap
0 Likes
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Android'in optimize sorunları eskiye göre az olsada hala var. Bundan ötürü güncelleme sonrası kasma yaşanıyor
0 Likes