cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung'un Ekim 2024 güncellemesi Galaxy A14 5G için Başlıyor📱👇

(Topic created on: 10-17-2024 11:52 AM)
309 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A
Samsung Galaxy A14 5G akıllı telefon kullanıcıları, ABD'deki Ekim 2024 güvenlik yamasıyla yeni bir güncelleme alıyor. Güncelleme, Verizon ağ taşıyıcısındaki bu akıllı telefonun kilitli çeşitleri için mevcut ve şirket yakında daha fazla ülkeye genişletecek.

image
Samsung Galaxy A14

Ekim 2024 güvenlik yaması, Google ve Samsung'un bazı önemli düzeltmeleriyle kullanıma sunuluyor. Google, 2 kritik ve 28 üst düzey sorunu yamaladı, 1'i zaten çözüldü ve 2'si Galaxy cihazları için geçerli değil.

Samsung'un sonunda, sistem servislerindeki ve Knox'taki güvenlik açıkları için 12 düzeltmesi var. Ayrıca Samsung Semiconductor, performansı artırmak için bir düzeltme de ekledi. Güncelleme, güvenlik geliştirmelerinin ötesinde, daha iyi bir Galaxy deneyimi sağlamak için kararlılığı ve bazı işlevleri de geliştiriyor

Samsung Galaxy A14 5G kullanıcıları, One UI derleme sürümü aracılığıyla Ekim 2024 güvenlik güncellemesini doğrulayabilir A146USQS9DXI2 Bu bir ilk kullanıma sunma olduğundan tüm modellere ulaşmak birkaç saat veya gün sürebilir.

En son güncellemeye erişmek için Samsung Galaxy A14 5G, Ayarlar uygulamasına gidin, Yazılım Güncelleme'ye dokunun ve ardından İndir ve Yükle'yi seçin. Bu, güncelleme işlemini başlatacak ve tamamlandığında, gelişmiş ve verimli bir akıllı telefon deneyiminin keyfini çıkaracaksınız.

10 Comments
Yᴀꜱɪɴ
Expert Level 2
Galaxy A
Kullanıcıların hayırlı olsun 😊🙏
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sağol kardeşim benim teşekkür ederiz bu forumda da her ne kadar benim kadar kendilerini belli etmeseler de bu modeli de kullanan çok kullanıcı var ve umarım artık başta otomatik engelleyici özelliği olmak üzere cihazda yer alan bazı problemler duzeltilmiştir inşallah 🤲🙏
Galaxy A
Hayırlı olsun 😊 kardeşim otomatik engelleyici işini çözerler umarım 🤲
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sağol kardeşim benim teşekkür ederim 🙏😊 yani umarım artık çözerler çünkü gereksiz yere uzadı bu mevzu basit bir hatayı bile aylardır çözemediler bu cihaz çıkalı 1 yılı geçti genel merkeze Bu konuyla ilgili çok fazla şikayet gelmiş hem Türkiye'den hem yurt dışından yazılım ekipleri hiçmi çözemedi bu sorunu aylardır onu anlayamıyorum bu kadar zor olmamalıydı

Ama açık konuşayım ben bu sefer de geleceğini sanmıyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A13 ile A14 tamamen aynı işlemci aynı ram aynı vs onda var b unda yok sorduğumda da işlemci kaldirmamis test aşamasında diyorlar
Galaxy A
Bir an önce göndermelerim lazım telefon çıkalı 2 yıl belki fazla oldu yazılım güncellemesi biticek ondan sonra daha çok sıkıntı yaşıcaklar
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kore'de yeni yazılım deneniyormus konuyla ilgili olarak test işlemini geçerse vericeklermis hayır zaten işin garibi şu bu sorun sadece Samsung Galaxy Cihazlar için de a14 de var
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Büyük ihtimal işlemciye kod ekliyorlar sorun olmaması için ayarlarını degistiriyorlar
nmesis
Active Level 2
Galaxy A
a24 ne zaman gelir