cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung telefon tercihi

(Topic created on: 09-29-2022 03:06 PM)
Giresun
Expert Level 1
Options
Galaxy A

Özellik bakimindan taleplerinizi göz önünde bulundurdugunuzda fiyat performans açısından hangi samsung modelini tercih ederdiniz?

0 Likes
14 Comments
Thunderbolt44
Active Level 4
Galaxy A
Samsung akacaksan s ve note serisi gerisi bos
CanerrA32
Active Level 7
Galaxy A
Fiyat performans olarak orta segmentte A32 tercih ederim. Ama her zaman üst segment en iyisidir
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Ilk tercigim s serisi derim qma olmasa gene a
Cagatays
Active Level 4
Galaxy A
İlk olarak note dur! Ancak note artık olmadığı için S serisi. Son dönemde S serisi de oldukça pahalı ve ısınma, işlemci farklılığı, pil sorunu falan ile geliyor. Fiyat performans olarak şu an A33 5G, A73 orta-üst lerin en iyisi. M serisine bulaşılmaz. Parasal durum önemli değilse Z fold ve S serisi tercih edilmeli.
zedphone
Active Level 6
Galaxy A
Z folda baktım ama sanki sadece katlanma olayı üzerine bina etmişler bütün satış stratejisini de başka birşey eklemeye lüzum görmemişler gibi. Üst düzey telefon özellikleri bulamadım çok.
Cagatays
Active Level 4
Galaxy A
Tabi ihtiyacınız ve kullanım alanınız nedir bilemem. Ama tablet gibi de kullanılabilir olduğundan birçok tasarim fonksiyonu vs konusunda iyi. Ancak elbette bir S serisi değil.
0 Likes
zedphone
Active Level 6
Galaxy A
Bakın ben bir haftadan fazla yorumları forumları resmi siteyi hallaç pamuğu gibi attım. S20, s21, s22 serisine detaylı baktım. A73 alacaktım kameradan dolayı vazgeçtim. Ama kamerası kötü değil benimkisi basit bir özellik takıntısı.

S21 plus aldım. 1 ay olacak kullanıyorum. İlk başta ısınmadan çok canım sıkıldı ama havalarla alakalıymış resmen (izmirdeyim)
Havalar serinledi telefon ısınma falan kalmadı :) bir de zamanla düzelir de diyorlardı hep o da olabilir. Pil performansı fena değil (üst segment telefonlara göre) 5- 6 saat arasında değişiyor ekran süresi. Yüzde yüz wifi kullanırsanız 7-8 saati bile gördüm çok kez. Mobil internette konum açık olduğunda 5 saat.

Onun dışında telefon tasarımı çok hoş arka panel yorumlarda denildiği gibi hiç parmak izi leke tutmuyor.

Sonuç olarak üst segment için önerim: s21 plus
Orta segment için :a73

X dışındakiler çöp şeklinde toptancı konuşanlara aldırmayın. Binlerce model var.
Thunderbolt44
Active Level 4
Galaxy A
Doğru diyon kardeş sen bu arkadaşa uy git a serisi al 2 sene sonra çöpe dönsün telefon
0 Likes
zedphone
Active Level 6
Galaxy A
Dostum biraz teknolojinin mantığından anlıyorsan, umuyorum öyledir, zaten eşittir hız/değişim demek. Bu hıza yetişmek mümkün değil. Zaten 2 senede bir orta gelir düzeyinde olup da telefon değiştirmeyen var mı?
Ayrıca çöpe falan dönmez düzgün kullanırsan. Bahsettiğin ancak güncelleme almamaktan kaynaklı olabilir ya da şirketlerin kasıtlı olarak eski modelleri yavaşlatmasından kaynaklı olabilir ona da yapacak birşey yok maalesef. Bunu birçoğu yapıyor.

0 Likes