cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung pişmanlıktır,Ekran arama sensörünü Ankara bdh bozdu

(Topic created on: 01-26-2022 01:55 AM)
177 Views
a50telefonum
Active Level 4
Options
Galaxy A

Samsung a50 telefonumu garanti dahilinde Ankara bdh servisine gonderdim ancak telefon geldiğinde hiç sorunu olmayan ekran sensörü bozuk geldi böyle Servis olmaz olsun lanet olsun. Sensörümü şimdi nasıl düzelteceğim servise gide gide telefon perte çıktı Allah kahretsin samsung pişmanlıkmış meğer.

21 Comments
cybercider
Active Level 7
Galaxy A
Bu member uygulaması üzerinden yakınlık sensörü testi yapın sorun varsa değişmesi lazım. Malesef kargo ile cihaz yolluyoruz hepimiz tam bir muamma. Ben gönderirken özene bezene bantlıyorum, havalı ambalaj malzemesiyle. Streç film falan su vs almasın diye. Geri dönerken paket lastiğini tutturup yolluyorlar. Gönderirken kargo firması sorumluluk almadığına dair kağıt imzalatıyor. Böyle bir durum. Siz verin tüketici mahkemesine onlar uğraşsın.
a50telefonum
Active Level 4
Galaxy A
Verdim mahkemeye, fatura ile beraber ve belgelerimle beraber en az 3 ay sürer dedi adam, membersten testi yapıyorum hepsi normal çıkıyor kafayı yicem
cybercider
Active Level 7
Galaxy A
Cihazı sıfırlamışsınızdır muhtemelen. Ben note 10 lite cihazımda yaşamıştım. Cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayınca düzelmişti. Ama bana mı öyle geldi bilmiyorum, sanki cihazı yedekleyip sıfırlayıp sonra o yedekle smart switch den geri yükleme yapınca yine aynı sorun oluyordu. Siz cihazı sıfırlayın yedek alıp. Sonra cihazı google hesaplarını aktif etmeden bir telefon görüşmesi yapın, eğer orda da ekran karanlık kalırsa donanımsal bir sorun olduğu aşikar. Cihaz tamirdeyken sensörün olduğu noktaya kir vs gelmiş olabilir. Sanki sensör sürekli yakında bir nesne var gibi algılıyor. Yani sensör sağlam toplamada sorun olabilir
a50telefonum
Active Level 4
Galaxy A
Sıfırladım evet ,Google hesaplarını aktif ettim arama yaptım düzelmedi
a50telefonum
Active Level 4
Galaxy A
Google hesaplarıyla alakalı olabilir mi bilmiyorum ki tekrar sıfırlasam mi acaba
a50telefonum
Active Level 4
Galaxy A
Servisten bıktım artık ya 3 kere gönderdim hep mi sorunlu gelir hayret.
Kenan-
Active Level 7
Galaxy A
Başka servise yolla örneğin izmir servisi mükemmel. Kargo ile gönder izmir servise. Ankara'daki servisi de şikayet et samsung genel merkezine inceleme başlatırlar. Geçmiş olsun.
a50telefonum
Active Level 4
Galaxy A
Allah kahretsin ankaraya gönderip durdu samsung telefonumu ben bilmiyordum başka illerde de Servis seçeneği kullanabileceğimi
a50telefonum
Active Level 4
Galaxy A
Garantim de bitti 3 gün önce benim işim artık hakem heyetine kaldı bu işin peşini bırakmayacağım gerekirse bir üst mahkemeye başvuracağım