cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung orta segment cihazlarda bir saçmalık yapıyor konunun devamı gönderide 👇

(Topic created on: 01-31-2025 02:59 PM)
343 Views
kerim730_exynos_A35
Expert Level 2
Options
Galaxy A

Samsung giriş segmenti cihazlara ve amiral gemisi cihazlara ön kameranın içinde bulunan yakınlık sensörünü koyuyor

A serisinin a50x a30x a20x a10x serilerinin yeni modellerine ve FE serilerine sanal yakınlık sensörü ekliyor 

image
A35

image
A06

image
S24 FE

image
S24

Sanal yakınlık sensörü yakınlık sensörüne göre kötü çalışıyor 

Samsung alt segment cihazlara yakınlık sensörü koyup orta segment cihazlara koymaması zaten bambaşka bir saçmalık

Ben a35 kullanıyorum telefonla konuşurken aniden ekranı açılıyor sonrada mesela konuşmayı sessize alıyor

Cepteyken dokunma koruması bu yüzden kötü çalışıyor telefonu ilk aldığım zamanlar cepte Dokunma koruması berbat çalışıyordu hatta bununla ilgili bir gönderi paylaşmıştım Allah tan yazılım güncellemesiyle bunu biraz düzelttiler

Sizinlerin bu durumla ilgili görüşleriniz neler 

Ben bu durumdan memnunum veya memnun değilim diyenler varmı yorumlarda buluşalım

5 Comments
Galaxy A
Var işte bende ondan bahsediyorum sanal yakınlık sensörü kötü
s24fe
Expert Level 1
Galaxy A
Sanal sensörün yasaklanması lazım.S20FE'deki rezalet çalışıyordu kaç defa 112'yi aradım 2 sene daha kullansaydım herhalde ceza yiyecektim meşgul etmekten....

S24FE'deki sanal yakınlık sensörü yine iyi çalışıyor 1 kere denk geldim cebimdeyken acil arama menüsüne girdiğini....
Galaxy A
Katılıyorum👏
Artisit34
Active Level 7
Galaxy A
Cepteyken dokunma koruması özelliği ile alakalı hiç problem yaşamadım hatta bazen karanlıkta telefonu açtığımda hâlâ devredeydi yani o yüzden acil durum araması vb. Hiç yaşamadım ayrıca aramalarda telefonun kapanması için elinizin hareketini bekliyor kulağınıza doğru hareket yaparsanız kapanıp bir daha da açılmıyor (eğer aynı açıda tutup kafanızdan uzaklaşırırsanız açılmıyor ama normal yakınlık sensörü açılıyor) o yüzden bence cihazın sensörlerini kontrol edin membersta
Artisit34
Active Level 7
Galaxy A
Sanal yakınlık sensörünün bana göre tek kötü yanı WhatsApp da sesli mesajlarda düzgün çalışmıyor