kerim730_exynos _A35
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung giriş segmenti cihazlara ve amiral gemisi cihazlara ön kameranın içinde bulunan yakınlık sensörünü koyuyor
A serisinin a50x a30x a20x a10x serilerinin yeni modellerine ve FE serilerine sanal yakınlık sensörü ekliyor
A35
A06
S24 FE
S24
Sanal yakınlık sensörü yakınlık sensörüne göre kötü çalışıyor
Samsung alt segment cihazlara yakınlık sensörü koyup orta segment cihazlara koymaması zaten bambaşka bir saçmalık
Ben a35 kullanıyorum telefonla konuşurken aniden ekranı açılıyor sonrada mesela konuşmayı sessize alıyor
Cepteyken dokunma koruması bu yüzden kötü çalışıyor telefonu ilk aldığım zamanlar cepte Dokunma koruması berbat çalışıyordu hatta bununla ilgili bir gönderi paylaşmıştım Allah tan yazılım güncellemesiyle bunu biraz düzelttiler
Sizinlerin bu durumla ilgili görüşleriniz neler
Ben bu durumdan memnunum veya memnun değilim diyenler varmı yorumlarda buluşalım
5 Comments
kerim730_exynos _A35
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-31-2025 03:11 PM in
Galaxy A
Var işte bende ondan bahsediyorum sanal yakınlık sensörü kötü
s24fe
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-31-2025 03:30 PM in
Galaxy A
Sanal sensörün yasaklanması lazım.S20FE'deki rezalet çalışıyordu kaç defa 112'yi aradım 2 sene daha kullansaydım herhalde ceza yiyecektim meşgul etmekten....
S24FE'deki sanal yakınlık sensörü yine iyi çalışıyor 1 kere denk geldim cebimdeyken acil arama menüsüne girdiğini....
S24FE'deki sanal yakınlık sensörü yine iyi çalışıyor 1 kere denk geldim cebimdeyken acil arama menüsüne girdiğini....
kerim730_exynos _A35
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-31-2025 03:35 PM in
Galaxy A
Katılıyorum👏
Artisit34
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-31-2025 05:38 PM in
Galaxy A
Cepteyken dokunma koruması özelliği ile alakalı hiç problem yaşamadım hatta bazen karanlıkta telefonu açtığımda hâlâ devredeydi yani o yüzden acil durum araması vb. Hiç yaşamadım ayrıca aramalarda telefonun kapanması için elinizin hareketini bekliyor kulağınıza doğru hareket yaparsanız kapanıp bir daha da açılmıyor (eğer aynı açıda tutup kafanızdan uzaklaşırırsanız açılmıyor ama normal yakınlık sensörü açılıyor) o yüzden bence cihazın sensörlerini kontrol edin membersta
Artisit34
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-31-2025 05:39 PM in
Galaxy A
Sanal yakınlık sensörünün bana göre tek kötü yanı WhatsApp da sesli mesajlarda düzgün çalışmıyor