cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung one uı 7 arayüzü

(Topic created on: 08-31-2024 07:35 PM)
400 Views
zaferdertli
Active Level 6
Options
Galaxy A

https://youtu.be/_LJncgbBwIE

Arkadaşlar merhaba bir video izledim yeni arayüz tasarımı hakkında paylaşmak istedim 
25 Comments
Galaxy A
Quick paneli baya hoşuma gitti gittikçe iosa benziyor
Galaxy A
O zaman ıphone alın 🤣
0 Likes
Galaxy A
Kazıklanmak istemiyom saolun
0 Likes
Galaxy A
Kazıklanmak mı değeri düşmeyen cihaz
0 Likes
Galaxy A
Aynı fiyat bandıda samsung daha fazla özellik veriyor arkadaşım iphone 13 aldı 36k verdi bende s23 var 32k verdim s23 kamerada ekranda pil perfonmans olarak cok rahat **bleep** atıyor aynısını 13 prodada gördüm sırf degeri düşmüyor diye özelligi olmayan telefona 36k vermem onun yerine 5 sene boyunca rahatça kullanacagım s23 alırım
0 Likes
Galaxy A
S23 pil de iyi değil kullandım ve değerı düşmezdem kastım kazıklanmak dedınız 13 pro sattım uzun süre kullandım sadece pılını değiştim o kadar parayı asla samsunga vermem şuan a54 var 14 pro almayı düşünüyorum isterse s30 olsun yınede almam uygulama durduruldu hatası yazılım güncellemede sınıfta kaldı benım gözüm de s23 ılk one uı 6 yapanlardanım cıhazı satmama sebep oldu kackere format attım düzelmedi o yüzden a54 hala 5.1 de kullanıyorum ne güncellerım nedr s sserısı alırım
0 Likes
Galaxy A
Ben 8 saat ekran süresi alıyom 3900 mah den yani pilden beklentin ne bilmiyom şahsen ben s23 le mutluyum güncelleme konusunda iphone kadar iyi olamaz ama ben hiç uygulama durdulurdu hatası almadım
0 Likes
Galaxy A
Hocam ben alamıyorum a54 6.5 saat verıyor ustelık 5000mah yanlış anlamada bana inandırıcı gelmıyor
0 Likes
Galaxy A
Attıgım postlarda olcak bakabilirsin
0 Likes