cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung one UI 7 kasma sorunu

(Topic created on: 3 weeks ago)
204 Views
zalocann
Active Level 5
Options
Galaxy A

Dostlar merhaba dün gece güncelleme geldi a 34 cihazıma one Ui 7 Android 15 güncelleme sini aldik fakat cihazı açtım kapattim bu sabah şarj çok hızlı düşüyor telefon elimde sosyal medya gir çık yapıyorum anında düşmeye başladı ve birde bazen kasma sorunu yapiyor ana ekranda ram plus kapatsam bir faydası olurmu sizce bilemedim yeni güncelleme olduğu için cihaz belki afalladı 

image

7 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Ram plusu kapatın ve wipe cache yapın. Düzelmezse hard reset atın.
zalocann
Active Level 5
Galaxy A
Ram plusu kapatim suan fabrika ayarını sıfırlama yapacaktim ama çok fazla resim ve WhatsApp tan islerim var yedekleme de yapıp riske atmak istemedim şuan lık yine de teşekkür ederim yorumun için
kereewm
Expert Level 2
Galaxy A
Hocam daha yeni güncellemişsiniz. Sistem arka planda yoğun olarak çalışıp optimize olmaya vs çalışıyor. Ondan dolayı ilk günler böyle kasmalar ve hızlı pil düşüşleri olabilir. Benim oneui7 2. günden sonra normalleşmişti. İlk haftadan sonra ise tamamen güzel bir şekilde ısınma sorununu vs de biraz düzeltti
zalocann
Active Level 5
Galaxy A
😊teşekkür ederim doğru söylüyorsun gece kasma falan olmadı suan başladı kasma oda hafif zaten dediğin gibi optimize oluyor cihaz yorumun için saolasin
kereewm
Expert Level 2
Galaxy A
Ne demek her zaman 😊
oylecebirisi
Expert Level 4
Galaxy A
Kronik sorunlar, ram plusu kapat olmadı wipe cache yap yine olmazsa hard reseti yapıştır
dromioA25_5G
Active Level 7
Galaxy A
YouTube da çözümü anlattim kimse sallamadi gerçi yshshs
0 Likes