Original topic:

🤔 Samsung markalı telefonlara iphone'daki gibi dinamik ada gelse nasıl olurdu🤔

(Topic created on: 01-20-2026 11:09 AM)
833 Views
Melik_galaxyA16_
Expert Level 4
Options
Galaxy A

Samsung markalı telefonlarımıza iphone gibi dinamik ada gelse nasıl olurdu evet bu gönderimde bunu yorumlicaz beğenmeyi unutmayın ❤️

👇🏻👇🏻👇🏻

image

👉🏻 Dinamik ada arama olduğunda ekranda belirir veya bildirim geldiğinde bildirimler ana ekranda büyür ve daha bir çok şey yapar bu kullanımı kolaylaştırır...

👉🏻Samsung eğer bu özelliği getirseydi Galaxy A serisinin ön kamera tasarımı değiştirmek zorunda kalırdı 

image

★Kavisi ortadan kaldırıp tipki S serisindeki cihazların Ön kamerası gibi yapmak zorunda kalırdı yada kamerayı kaldırmayıp dinamik çubugu tam kameranın altına koyabilirdi buda çok çirkin bir görüntü yaratabilirdi....

image

Eğer samsung bu özelliği getirseydi apple tarafından alay konusu bile edilebilirdi zaten bu iki marka arasında çok fazla benzerlik var ( pil göstergesi uı 8.5 ile gelicek olan panel ve iphone paneli veya dahası ) samsung applenin çakması bile denilebilirdi...

★Tasarım olarak bence dinamik çubuğa falan gerek yok boş bir özellik olarak düşünüyorum

Sizce?
👉🏻 Genel olarak samsung markalı telefonlarımız tasarım olarak nasıl bir şey eklenmeli veya çıkartılmalımı ? Yorumlarda buluşalım 👇🏻👇🏻

25 Comments
ɪʟʏᴀs
Active Level 6
Galaxy A
Berbat olurdu
Galaxy A
Evet
Fahri-E
Active Level 5
Galaxy A
İphone'un Bug'ı özellik yapma özelliğini olmayan Bug'ımız için kullanmaya gerek yok.
Galaxy A
Görüntü olarak ta çirkin dururdu bence
Mehmet_17
Active Level 2
Galaxy A
Bence olsa güzel olurdu ben isterim güzel bi özellik bence
Galaxy A
Eh bazıları beğeniyor ama bu özellik bu markaya gelmez bence
Mehmet_17
Active Level 2
Galaxy A
S25 ultra kullanıyorum gelse keşke guzel duruyor bana göre tabi bu göreceli bi kavram sonuçta seçenek olarak koysalar da isteyen kullansa isteyen kullanmasa da daha iyi olur
Galaxy A
Onu kendiniz bireysel olarak hem play store da hemde galaxy store da uygulaması var çok seviyorsanız ordan indirebilirsiniz
Mehmet_17
Active Level 2
Galaxy A
Randımanlı çalışmıyor malesef bide reklam çıkıyor bi iki denedim kaldırdım sonradan