- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung servis deformeleri Samsung tarafından dönüşler eşimin telefonuna yapılıyor cvp düzgün verilmiyor servise verdiğimde ulaşmaları için esimin tel numarasını verdim onla iletişime geçiyorlar ısrarla beni aramalarını iletiyoruz aramiyirlar eşimin telefonunu arıyorlar muhatap benim Samsung benim için bitmiştir Android 11 le görüntülü sohbetde kalkmıştır eskisi gibi İnternetsiz şebeke içinden arayamıyorum Samsung sonuda bu gidişle Nokia gibi kalkar piyasadan.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-05-2021 11:56 PM (Last edited 08-05-2021 11:57 PM ) in
Galaxy AMerhaba ümitbozkurt,
Şikayetiniz ilgili birimlere iletilmiştir, sizinle iletişime geçilecektir. Dm üzerinden kullanılmasını istediğiniz iletişim bilgilerinizi iletmeniz halinde gerekli güncellemeler yapılacaktır. Tüm çabamız, memnuniyetinizin artarak devam etmesi içindir. Sizleri her zaman aramızda görmekten, son derece mutluluk duyduğumuzu da belirtmek isteriz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-05-2021 07:05 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-05-2021 11:56 PM (Last edited 08-05-2021 11:57 PM ) in
Galaxy AMerhaba ümitbozkurt,
Şikayetiniz ilgili birimlere iletilmiştir, sizinle iletişime geçilecektir. Dm üzerinden kullanılmasını istediğiniz iletişim bilgilerinizi iletmeniz halinde gerekli güncellemeler yapılacaktır. Tüm çabamız, memnuniyetinizin artarak devam etmesi içindir. Sizleri her zaman aramızda görmekten, son derece mutluluk duyduğumuzu da belirtmek isteriz.
Teşekkürler.
MOD