cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung hiç bir cihaz almayın

(Topic created on: 12-24-2021 02:47 PM)
muratdeniza37
Active Level 5
Options
Galaxy A

Hiç yazılım kabul etmeyim telefon çöp oluyor 😡😡😡😡😡hiç ilgilen kimse olmaz 

Resolved!
elyesa123
Active Level 4
Galaxy A
Bundan sonra **bleep** alcam
elyesa123
Active Level 4
Galaxy A
Bndan sonra baska marka alirim
usta55
Active Level 7
Galaxy A
Alt sekment telefonlarda sıkıntı olabilir doğrudur ama birazda telefona göre davranmak lazım taşıyabileceği yükü yüklemek lazım bu hem Samsung için hem kullanıcı için geçerli gereksiz uygulamaları kaldırın veye pasif hale getirin daha fazla detay için özelden yazın
elyesa123
Active Level 4
Galaxy A
M12 aldim
elyesa123
Active Level 4
Galaxy A
Artik sans isimi bilmiyorum ama samsung bana gore kotu bi marka
elyesa123
Active Level 4
Galaxy A
Hep ayni sorunlar var
elyesa123
Active Level 4
Galaxy A
Samsung kendini gelistirsin kasma ve batarya konusunda
elyesa123
Active Level 4
Galaxy A
Annem huwai p 30 lite kullaniyor ne kasmasi var ne donmasi nede jarji hizli bitiyor
muratdeniza37
Active Level 5
Galaxy A
Samsung artık eror ve tüm çalışanlarda eror oldu beş para yetmez bedava verseler almam artik Samsung hepsi eror kendi işini kendin yap diyen çalışan bir Türkiye çalışanları kendi ülkenin insanına bu zulümü nasıl yapıyor aklım ermiyor maaş gelince almasını iyi bilirsin yazıklar olsun
0 Likes
rasit
Active Level 7
Galaxy A
Öncelikle alt segment bir cihaz kullanıyorsun 3 gb Ram ne demek android işletim sistemi düzgün çalışması için en az 4 gb ram gerekli ve yani kısaca ne kadar ekmek o kadar anladın degilmi yani yazılımda bir sorun yok eğer olsaydı herkezde olurdu **bleep** cihaz aliyorsunuz sonra önünüze gelen markalari kotuluyorsunuz cihaz alırken en az 6 yada 8 gb ram e sahip bir cihaz al ve farkı o zaman gör