cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung galaxy watch 7 iade

(Topic created on: 09-07-2024 11:22 AM)
203 Views
samsunga344
Active Level 5
Options
Galaxy A

Herkese günaydın 26 günlük amazondan aldığım Samsung galaxy watch 7 40mm bir bisiklet kazası sonucu bir iki çiziği var ama ekranda değil kasasında ufak be kazadan öncede kutusundan çıktığından beri ufak sıcak yanık değil ama ona benzer bir koku geliyor baktım telefondan da geliyor ama farklısı sizce koku normalmidir iade etmelimiyim çizikler benim suçum olduğu için iade edersem günah olurmu bu arada koku normali tüm sorularımı cevaplarsanız sevinirim iyi günler 

7 Comments
samsunga344
Active Level 5
Galaxy A
Sizce iade etmelimiyim koku normal mi ve çizikler küçük
0 Likes
samsunga344
Active Level 5
Galaxy A
Koku normal ise benim yüzümden olan çizik için iade etmelimiyim sence
0 Likes
samsunga344
Active Level 5
Galaxy A
Teşekkürler
0 Likes
srdrdmrl77
Active Level 10
Galaxy A
1.si çiziklerden dolayı iade almazlar diye düşünüyorum. Ve koku olayı süreklimi var yoksa şarjdan alınca 5-10dk. Sonra gidiyormu,koku gidiyorsa elektronik ürünlerin üzerindeki vernikimsim bir sıvının çıkartığı koku o ve normal bir olay. S22-23-24 kalemlerinin ucundada var o koku. Elektronik ve elektrikci olanlar bilir. O kokuyu normal bir olay
samsunga344
Active Level 5
Galaxy A
Koku çok hafif bir şekilde sürekli var sadece burnumun dibine sokunca geliyor koku
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy A
Koku halkından bir şey söyleyemem bende yok hocam ama w4c kullanıyorum bir kere bıçak kullanırken bileğime gelmesi sonucu saatimi çizmiştim benim hatam olduğu için götürmedim
srdrdmrl77
Active Level 10
Galaxy A
Koku elektronik bileşenlerin kokusu. Sıkıntı değil.
0 Likes