cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung galaxy a71

(Topic created on: 12-04-2022 12:03 AM)
501 Views
onurfb08
Beginner Level 5
Options
Galaxy A

Samsung A71 telefon aldım. Daha 1,5 yıl oldu. 2 ay önce örneğin Youtube ®.com müzik dinlerken sesini açıyorum kendi kendine sesi kısılıyor. Sesin neredeyse yarısı gidiyor. Müziği kapatıyorum geri tekrar açınca ses düzeliyor 30 Sn... Geçince geri tekrar kısılıyor. Daha önce hep Samsung ® kullandım böyle bir sıkıntı yaşamadım. Aynı 30 Sn... Çalıyor ondan sonra yarı yarıya inceltiyor kısıyor ses seviyesi sonda olmasına rağmen sesi kısıyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lobao
Active Level 9
Galaxy A
Ayarlar > Sesler ve Titreşim > Ses > Ekranın sağ üst köşesinde üç nokta > Medya sesi açıksa kapalı hale getirin. Sorun devam ediyosa cihazınızı fabrika ayarlarına döndürün. Bu işlemi yaptığınızda fotoğraf video vb kişisel verileriniz silinmez. Sadece ayarlara bağlı sıfırlama olacak. Ayarlar > Genel Yönrtim > Sifirla > Tüm ayarları sıfırla ya da fabrika ayarlarına dön öğesine dokunarak ayarları sıfırlayın. Bu işlem sonrasında cihaz yeniden başlatacak kendisini. Sorun yine devam ederse bu uygulama üzerinden uzaktan erişim talep edin bi baksınlar.

View solution in context

0 Likes
8 Comments
İbrahimGur
Active Level 7
Galaxy A
Öyle deyince aklıma Bi şey geldi, sanki öyle Bi ayar olacaktı. Bi araştıralım bunu
0 Likes
onurfb08
Beginner Level 5
Galaxy A
Ben araştırdım bulamadım
0 Likes
a71onr
Active Level 1
Galaxy A

Neredeyse 1 seneden beri galaxy a71 kullanıcısıyım çoğu kişide aynı ses sorunu var ne yaptıysam düzelmiyor müzik dinlerken video izlerken ses düzeyi sondayken birden %10 luk seviye düşüyor telefon kullanılmaz hale geliyor çoğu forum sitelerinde aynı şikayet var 

İbrahimGur
Active Level 7
Galaxy A
26 aydır falan a71 kullanıyorum lakin bu sorun ile karşılaşmadım.
Benim en büyük sorunum Bluetooth ile kulaklığım veya aracıma bağlandıktan sonra arama yaparken ses ne gidiyor nede geliyor, çözüm olarakta cihazı kapatıp açıyorum.
Senin sorunun anladığım kadarı ile donanımsal olabilir. Yüksek ses ile müzik dinlerken ses modülü hata veriyor ve yapay zeka çareyi sesi azaltmakta buluyor. Çözüm ise garantin varken servise gitmen.
0 Likes
a71onr
Active Level 1
Galaxy A
Garantiye veren kişiler sorunun tekrar devam ettiğini soluyorlar o yüzden gerek duymuyorum
0 Likes
Uygar78
Active Level 4
Galaxy A
Ayni sorun bende de var su an sesi tamamen gitti var mi cozum onerisi olan
0 Likes
AliORH
Active Level 7
Galaxy A
Ben 3 yıldır A71 kullanıyorum ama bahsettiğiniz sorunlar ile hiç karşılaşmadım ama Türkiye rom yazılımında bir sorunda olabilir, ben Hindistan romu kullanıyorum.hic bir sıkıntı vs ile karşılaşmadım, sizde bir deneyin isterseniz.
0 Likes
Solution
Lobao
Active Level 9
Galaxy A
Ayarlar > Sesler ve Titreşim > Ses > Ekranın sağ üst köşesinde üç nokta > Medya sesi açıksa kapalı hale getirin. Sorun devam ediyosa cihazınızı fabrika ayarlarına döndürün. Bu işlemi yaptığınızda fotoğraf video vb kişisel verileriniz silinmez. Sadece ayarlara bağlı sıfırlama olacak. Ayarlar > Genel Yönrtim > Sifirla > Tüm ayarları sıfırla ya da fabrika ayarlarına dön öğesine dokunarak ayarları sıfırlayın. Bu işlem sonrasında cihaz yeniden başlatacak kendisini. Sorun yine devam ederse bu uygulama üzerinden uzaktan erişim talep edin bi baksınlar.
0 Likes