Original topic:

Samsung galaxy a56 süper hızlı şarj (Ayarları sıfırlama yaparak Çözümlendi)

(Topic created on: 10-10-2025 12:54 PM)
162 Views
ErknGny
Active Level 1
Options
Galaxy A
Arkadaşlar cihazımı alalı 2 - 3 ay oldu. İlklerde orijinal şarj aleti ile şarja taktığımda yüzde 20den yüzde 90a 40 dakikada dolduruyordu ve süper hızlı şarj ibaresi çıkıyordu. Şimdi ise sadece hızlı şarj ibaresi çıkıyor ve 1 saat 10 dakikada dolduruyor. Bu neden olabilir? 

7 Comments
VedatA565G
Active Level 4
Galaxy A
45W mi kullanıyorsun? yoksa 25W mi kullanıyorsun?
ErknGny
Active Level 1
Galaxy A
25 watt kullanıyorum. Son eylül güncellemesi mi sebep oldu acaba diye düşünmeye başladım. Süper hızlı şarj özelliği etkin değil şu an
Enif
Active Level 5
Galaxy A
Ayarlardan hızlı şarja gir kapanmış olabilir onu aç.
0 Likes
ErknGny
Active Level 1
Galaxy A
Baktım tüm ayarlara açık durumda. Müşteri hizmetleri ile de görüşme sağladım, telefon verilerini aldılar kontrol edecekler. Başkasında da böyle mi diye merak ettiğim için buraya yazdım.
smels
Active Level 6
Galaxy A
Şarj cihazından kaynaklı olabilir başka bir şarj cihazı bulmayı dene bir de onda ne oluyor ona bak yine olmazsa sorun telefonda diyebiliriz
0 Likes
ErknGny
Active Level 1
Galaxy A
Eşimin telefonu da Samsung onun şarj cihazını da denedim sorun aynı. Müşteri hizmetleri sıfırlama çözümünü sundu. Verileri ayarları sıfırlama yapacağım,umarım düzelir. 🙏
0 Likes
smels
Active Level 6
Galaxy A
İşe yarayabilir belki sistemsel bir bug oluşmuştur bu da süper hızlı şarjı bloke ediyordur sıfırlamaya rağmen düzelmez ise ya ileri düzey bir yazılımsal sorundur ya da donanımsal bir arıza olmuştur onu da ancak servis halledebilir