samsunga344
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba, Samsung galaxy a34 den Samsung s25 geçilir mi yardımcı olabilirmisiniz sizce s25 yeterli mi yoksa 10 bin daha fazla verip s25 plus almaya değer mi
6 Comments
Hsche
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-31-2025 01:14 PM in
Galaxy A
Batarya ve boyuta önem veriyorsanız s25 plus öneririm ama boyutu küçük olsun bataryası normal yetsin diyorsan s25 öneririm düz
samsunga344
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-31-2025 04:14 PM in
Galaxy A
Peki gerçekten s25 e geçtiğimde farkı hissedermiyim ve zaten büyük telefonlarda el terlettiği için sizce s25 e değer mi ve s26 yı beklemeye değermi ve son olarak zaten aradaki fiyat farkı 10 bin TL olduğu için s25 daha iyi bir tercih olur dimi yani kısacası direk al geç diyebileceğiniz bir telefon mu hocam ve biraz fazla soru sordum kusura bakmayın
Hsche
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-31-2025 04:16 PM in
Galaxy A
Hissedersin **bleep** aı açılıyor s serilerinde bende samsung a34 kullanıyorum abimin s23 farkları çok iyi
samsunga344
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-31-2025 04:17 PM in
Galaxy A
Teşekkür ederim peki direkt kesinlikle hangisini öneriyorsun s25 mi yoksa plus mı
CoderGamer65
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-31-2025 03:47 PM in
Galaxy A
Küçük bir telefon isterseniz S25 en uygunu ama bataryası A34 ile hemen hemen aynı olur
samsunga344
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-31-2025 04:11 PM in
Galaxy A
Peki gerçekten s25 e geçtiğimde farkı hissedermiyim ve zaten büyük telefonlarda el terlettiği için sizce s25 e değer mi ve s26 yı beklemeye değermi ve son olarak zaten aradaki fiyat farkı 10 bin TL olduğu için s25 daha iyi bir tercih olur dimi yani kısacası direk al geç diyebileceğiniz bir telefon mu hocam ve biraz fazla soru sordum kusura bakmayın