cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung galaxy a34 wifi sorunu

(Topic created on: 12-06-2023 10:49 PM)
275 Views
HsnEmr
Active Level 1
Options
Galaxy A
Merhaba, 2.4 ghz wifi ağlarında oldukça berbat bir performans göstermeye başladı. Sürekli telefon aç kapa yapmak bir yere kadar. Güncelleme falan mı çıkacak acaba ya? 

Ekleme: uçak modunu açıp kapadıktan sonra düzeldi, ama ilginç yani 😕

Biraz kullanımdan sonra gene yavaşlama başladı, burnunun dibindeki modemden bağlanıyor bir de. Yazılımsal bir sorun herhalde. Neden etkilendiğini anlamak zor ama garip ve saçma yani. 

Uçak moduna alınca gene düzeldi. Mobil veri açıkken bir süre sonra WiFi bağlantısı yavaşlıyor anladığım kadarıyla. Çift sim kullanıyorum. İlgisi var mı bilmiyorum. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba HsnEmr,

Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

Yaşadığınız durum devam ederse, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

1 Comment
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba HsnEmr,

Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

Yaşadığınız durum devam ederse, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​