- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar merhabalar ben daha alalı bir haftayı bile bulmayan telefonumda bir sorun yaşıyorum youtube ve youtube music uygulamalarında belli bir süre film ya da müzik açtığımda telefonun ahize kısmındaki hoparlörden ses gelmemeye başlıyor sadece alt kısımdaki hoparlör üzerinden ses geliyor müşteri hizmetlerine bağlandım telefona canlı destek yapıldı bir süre kontrol edildi herhangi bir sorun bulamadılar hoparlörle ilgili sorum şu acaba bu sorunu benden başka yaşayan varmı genel bir sorunmu bu yoksa sadece benim telefonumda olan bir sorunmu cevap verirseniz özellikle bu sorunu yaşayan arkadaşlar için konuşuyorum çok minnettar olurum
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-19-2023 06:09 PM in
Galaxy AMerhaba ertan99,
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-19-2023 02:14 PM (Last edited 05-19-2023 02:15 PM ) in
Galaxy AHerhangi bir sounu yok telefonla alakalı sadece hiç nazik değil diyor.
Ve böyle bir sorun yaşamadı.
Bende hiç denk gelmedim Aodun dengesiz şarj tüketmesinden başka.
Güvenlik yamasını bekliyorum 2-3 kere güvenlik yaması geldikten sonra güç tasarrufunu açarım 60hz kullanır 120 ile pek işi yok.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-19-2023 02:18 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-19-2023 02:17 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-19-2023 02:19 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-19-2023 02:29 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-19-2023 02:37 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-19-2023 03:36 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-19-2023 06:09 PM in
Galaxy AMerhaba ertan99,
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD