cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung galaxy a34 marka telefonum hakkında

(Topic created on: 05-19-2023 02:02 PM)
470 Views
ertanA55
Active Level 3
Options
Galaxy A

Arkadaşlar merhabalar ben daha alalı bir haftayı bile bulmayan telefonumda bir sorun yaşıyorum youtube ve youtube music uygulamalarında belli bir süre film ya da müzik açtığımda telefonun ahize kısmındaki hoparlörden ses gelmemeye başlıyor sadece alt kısımdaki hoparlör üzerinden ses geliyor müşteri hizmetlerine bağlandım telefona canlı destek yapıldı bir süre kontrol edildi herhangi bir sorun bulamadılar hoparlörle ilgili sorum şu acaba bu sorunu benden başka yaşayan varmı genel bir sorunmu bu yoksa sadece benim telefonumda olan bir sorunmu cevap verirseniz özellikle bu sorunu yaşayan arkadaşlar için konuşuyorum çok minnettar olurum 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ertan99,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Anam için a34 almıştım.
Herhangi bir sounu yok telefonla alakalı sadece hiç nazik değil diyor.
Ve böyle bir sorun yaşamadı.
Bende hiç denk gelmedim Aodun dengesiz şarj tüketmesinden başka.
Güvenlik yamasını bekliyorum 2-3 kere güvenlik yaması geldikten sonra güç tasarrufunu açarım 60hz kullanır 120 ile pek işi yok.
ertanA55
Active Level 3
Galaxy A
Değerli yorumun için teşekkürler :)
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Test edin ayarlar / erisebilirlik / duyma destegi alta twlefon olan yeri sag cekin 1 hoparlorden gelecek ses ama muzik acin sonra sola cekin diyer hoparlirden gelecek ses
ertanA55
Active Level 3
Galaxy A
Tamam kontrol edeyim anlattığınız şekilde
ertanA55
Active Level 3
Galaxy A
Şimdi kontrol ettim hiç bir sorunu yok zaten o konuda sadece bahsettiğim uygulamalarda sorun oluyor yukarıdaki arkadaş böyle bir sorun yok demiş hala anlamış değilim bu durumu oldu oldu olmazsa görmezden gelirim mecburen bu sorun için telefonu tutup servise de vermek istemiyorum açıkçası
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Yok iciniz rahat olsun diye dedim o bolumu stereo var ondan sanki usten deyilde sadece altan geliyor gibi olmasi
ertanA55
Active Level 3
Galaxy A
Anladım yine de cevabınız ve konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ertan99,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​