cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung galaxy a34 5g 6.1

(Topic created on: 01-21-2024 12:32 PM)
434 Views
Just_S24Fe
Expert Level 1
Options
Galaxy A
Arkadaşlar Galaxy a34 5g telefon modeline 6.1 güncellemesiyle hangi kamera özellikleri gelebilir sizce bilginiz var mi
9 Comments
Galaxy A
A serisine gelmez bence s ve z serisine gelir sadece
0 Likes
Galaxy A
A serisine gelir
0 Likes
icss7
Active Level 3
Galaxy A
Sizde de 4k da kayıt yaparken kasma var mı özellikle 2x zoom yapınca elimi hareket ettirdiğimde görüntü sonradan geliyor
0 Likes
Just_S24Fe
Expert Level 1
Galaxy A
Hiç dikkat etmedim ama 4k çekim de fazla kasma olmuyor telefon hafif ısınınca 4k çekime girince çok hafif oluyor dediğin şey bugün de girdim 4k çekime kasma olmadı ama telefon hafif ısınsa bile 1080p 60 fps çekime girince akıcı oluyor kasma yok
0 Likes
icss7
Active Level 3
Galaxy A
İlk başta ois bozuldu filan sandım ama başka kamera uygulaması yükleyince olmadı
0 Likes
Just_S24Fe
Expert Level 1
Galaxy A
Bende ois olduğunu nereden anlayacam ben 4k 30 fpsde sabitleme kapalı seçilmiyor bende telefonum galaxy a34
0 Likes
icss7
Active Level 3
Galaxy A
Bende de a34 var sadece HD de çalışıyor sabitleme ama ois hep açık diye biliyorum sabitleme başka bir şey galiba yanlışta biliyor olabilirim
0 Likes
Just_S24Fe
Expert Level 1
Galaxy A
Mesela babamın telefonu s23 fe hdr+10 video cekimi özelliği var samsungda 6.1 güncellemesiyle ultra hdr getirecekmiş diye okudum bir yerde veya video özellikleri de gelir mi hiç bilmiyorum seninde bilgin varmıdır
0 Likes
icss7
Active Level 3
Galaxy A
Yok maalesef daha Aralık güvenlik güncellemesi gelmedi şubata giricez nerdeyse 6.1 kim bilir ne zaman gelir
0 Likes