cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung galaxy a31 kaça kadar güncelleme alacak

(Topic created on: 11-18-2021 04:36 PM)
1202 Views
zelazren
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhaba galaxy a31 android kaça kadar güncelleme alacak bir bilgi var mıdır? Android 12 13 14 vs?

13 Comments
Akyüz
Active Level 10
Galaxy A
Android 12 son
zelazren
Active Level 3
Galaxy A
3 büyük güncelleme almıyor mu? Android 10 ile çıkmıştı 13 ude alması gerekmiyor mu efendim
BLACK_44
Active Level 8
Galaxy A
3 yıl android güncelleme listesinde yok yeni çıkan cihazlar listede yer alıyor 4 yıl güvenlik güncellemeside 2019 dan sonra çıkan cihazlara verilcektir..
zelazren
Active Level 3
Galaxy A
A31 27 nisanda çıktı 2020 de yani 4 yil güvenlik yazılımı alacak zaten o zaman da telefon değiştirmek gerekir eskimiş olur . Teşekkürler
BLACK_44
Active Level 8
Galaxy A
Dediginizin tam tersi daha uzun ömürlü oluyor cihazınız çünkü gelcek olan güncellemelerde hata düzeltmeleri iyileştirmeler mevcut olucak..
zelazren
Active Level 3
Galaxy A
Anladim o zaman uni bitene kadar götürür bu cihaz beni. Samsung u seviyorum. Tesekkurler
BLACK_44
Active Level 8
Galaxy A
Rica ederim..
AKHD
Active Level 4
Galaxy A
Uzun ömürlü diyorsun ama benim üst paneli açarken bile telefon kasıyor pubg new state çıktı oynanmıyor pubg mobile litede bile sıkıntı çıkarıyor iyileştirme gibi şeylerde olmicak gibi gözüküyor mediamarkta gidip sadece benim telefondamı oluyor bi raftaki telefona bakayım dedim oda aynı internetten bakıp aldım lanet olsun aldığım güne almayın aldırmayın a31 i
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
3 yıl listesi A51 ve üzeri için geçerli