Original topic:

Samsung galaxy a16 one uiden sonra dokunmatik sorunu

(Topic created on: 10-30-2025 10:41 PM)
152 Views
Duru22
Active Level 1
Options
Galaxy A

Samsung galaxy a16 kullanıyorum. One ui güncellemesi bir kaç kere geldi, ve en son güncellediğimden beri arasıra telefon aniden kasmaya başlayıp kilitleniyor, ve sonra kapattığım zaman telefonun tuşuna bastığım zaman açılmıyor. Kilit ekranında yukarı doğru kaydirdiğim zaman açılmıyor, ve öylece kalıyor ve hiçbir dokunmatiği algılamıyor. Sadece telefonun en üst kısmındaki üst yeri anlayabiliyor oradan açmakta imkansız. Telefon yeniden bile başlatılmıyor. Telefonu şarja taktım. Kilit ekranımda yüz tanıma var, yüzümü tanıktan sonra ekran açıldı. Ama dokunmatik yine yoktu. Rastgele tuşlara bastım ve bir şekilde dokunmatik yavaş yavaş yerine geldi ve sonrada yeniden başlattım. Bunun sebebi ne ve sadece bende mi oluyor? Telefonun kasma sorunu fazla yok (one ui 7den sonra biraz arttı) ama bazen uygulamalardan vb atabiliyor. Umarım bu sorun en kısa zamanda one ui8le beraber düzelir.

5 Comments
Galaxy A
Bu durumu eski veya yeni bazı A serisi cihazlarda yaşayan birsuru kişi gördüm 🤔 yazılımsal bir sorun cozumu yok ama ses kısma ve güç tuşuna aynı anda uzun süre basarsanız dokunmatikle falan uğraşmadan direkt yeniden başlatılır telefon... eski telefonumda bende cok yaşadım bu durumu
Duru22
Active Level 1
Galaxy A
Teşekkürler bir dahakine deneyeceğim
0 Likes
Ufukbakunin
Active Level 8
Galaxy A
Hiç yaşamadım sahsen. Gecmis olsun
Duru22
Active Level 1
Galaxy A
Teşekkürler, daha önce samsungun getirdiği bazı güncellemelerden dolayı kasma sorunları yaşayanı çok gördüm ancak bu şekilde dokunmatik sorunu yaşayanı görmedim
Ufukbakunin
Active Level 8
Galaxy A
Evet. Kullanıcı hatası ya da cihazla alakalı teknik bir sorun olmuş olmalı. Servise gösterin isterseniz.
0 Likes