cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung galaxy a13

(Topic created on: 10-03-2023 05:47 PM)
195 Views
enes4207
Active Level 1
Options
Galaxy A

A13 telefonum efootbal 24 desteklemiyor cok sacma 2023 yapim bir telefon en basit uygulamayi nasil destkelemiyor anlamiyorum buna bir cozum bulun

8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
M12 destekliyor ama a13 çoğu oyunu desteklemiyor.İyiki satıcıya kanıp almamışım.(senlik bir durum yok😉)1696347184900_1696347184885_0.jpg
enes4207
Active Level 1
Galaxy A
Iyi sen andriod 12 devam et o zaman
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Android 13 / 5.1 sürüm var ama küçümsemek için yazmadım,çoğu kişi benzer şikayet yapıyor.Neyse umarım bir gün sen de sorunsuz bir cihaza sahip olursun😉.
0 Likes
enes4207
Active Level 1
Galaxy A
Valla reis kusura bakma ben biraz sakasina yazmistim sen boyle yazinca kotu hissetim insallah sende oyle bir telefonun olur
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Benimkisi zaten sorunsuz😊.Isınma,dınma,takılma,kasma,uygulama desteklememe vb.bir durum yasamadım ve 1 yılı aşkın kullanıyorum.En kötü ekran süresi 13 saat,daha ne olsun.Neyse cihaz yarıştırmaya gelmedim,3.parti uygulama sitelerini dene ama güvenli olmaz.
enes4207
Active Level 1
Galaxy A
Sagol reis bosver olmuyorsa yapacak birsey yok benim twlwfonda aslinda mukemmel telefon bende hicbirsey yasamadim birtek şu bazi uygulamalari desteklemiyor
Galaxy A
Çözüm yok maalesef bendede aynı cihaz bende indiremiyorum internetten falan indirince acilmiyor
0 Likes
enes4207
Active Level 1
Galaxy A
Yapcak birsey yok fifadan devam
0 Likes