oyuncu1903
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung a 51 telefonum android 13 de kaldı buna nasıl rom kurabilirim
Ha bide telefona bluetoht lu bi kulaklik bagliyken flan youtuba girdigim zaman veya baska bi programa internet yavaş lıyo bu sadcee telefonda oluyo
4 Comments

Moderator
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy AMerhaba oyuncu1903,
Ürüne yetkisiz müdahale ile kurulan resmi olmayan yazılımlar cihaza kalıcı zarar verebildiği gibi ürünü garanti kapsamı dışına da çıkarabilmektedir. Stabil kullanım için yetkisiz işlemleri önermemekteyiz.
Teşekkürler.
MOD
Kazikate
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy A
Bunları XDA forum gibi yerlerde araştır. Telefondan telefona değişiyorlar çünkü. Eğer hiçbir şey bilmiyorsan Yusuf İpek'in Custom ROM videosunu izle.
faruk07
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy A
Xda da aradıgını bulursun. Ingilizcen yoksa tavsiye etmem. Işlemleri soruyosan da indireceğin romda sıkintı çikartmayan uyumlu Twrp sürümünü yüklemen lazım. Rom zipini telefona atıp internal storage hariç her yeri silmen gerek. Ondan sonrası rahat.
kaanrhymeS24plu s
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy A
Eskiden bende de Galaxy A51 vardı ancak 5G varyantı değildi bendeki. Denemiştim Pixel Experience ROM kurmak istemiştim çünkü araştırmalarıma göre A51'de en stabil çalışabilecek ROM oydu ancak işlemleri yaparken yanlış TWRP dosyayı kurmaya çalıştığımdan cihaz brick oldu ve geri stock ROM'a döndüm. Yaptığın ve yapacağın işlemler Knox sayacını arttırır buna dikkat et. TWRP kurabilirsen de işlemleri yapmadan önce İMEİ'ni yedeklemeyi unutma ne olur ne olmaz. Diğer arkadaşlar zaten nerelerden bulabileceğinden bahsetmiş.