cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung galaxy A25 yazılım güncellemesi başlangıç tarihi

(Topic created on: 12-21-2024 09:11 PM)
520 Views
joe_81
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhabalar,Kasım 2024 te galaxy a25 cihazı aldım.Yazılım güncellemesi 4 yıl,güvenlik güncellemesi 5 yıl alacak.Ögrenmek istediğim bu güncellemeler cihazın piyasaya çıkış tarihinden itibaren mi başlıyor yoksa benim satın aldığım tarihten itibaren mi başlıyor.Cunku galazy a25 aralık 2023 te çıkmış ama ben cihazı kasım 2024 te aldım.Güncelleme cihazın çıkış tarihinde mi başlıyor yoksa benim satın aldığım tarihtemi başlıyor bilen biri varsa yazabilirmi teşekkür ederim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
L-DRAGO
Active Level 9
Galaxy A
Telefon kendi çıkış tarihi ile beraber güncelleme almaya başlar. Rica edersem yorumu çözüldü olarak işaretler misiniz 😊

View solution in context

7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Telefonun çıkış tarihinden itibaren başlıyor örnek veriyorum telefon bugün çıktı Yarın da bir tane Android sürümü yükseltme güncellemesi aldı bir hakkını o şekilde doldurdu sen aldığın zaman başlamıyor yani
joe_81
Active Level 1
Galaxy A
Teşekkürler.Bugun samsung yetkili servise gittim bu soruyu sordum.bana sizin aldığınız tarihte güncelleme başlar telefonu ilk açtığınız tarihte başlar demişti yanlış bilgi verdi ozaman.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Elbette yanlış bilgi vermiş telefon Siz aldığınızdan itibaren güncelleme desteği başlamaz çıktığı zamandan itibaren güncelleme desteği başlar
SysTheMore
Active Level 6
Galaxy A
Onu kim söylemişse telefondan anlamıyor açık ve net 😊
Solution
L-DRAGO
Active Level 9
Galaxy A
Telefon kendi çıkış tarihi ile beraber güncelleme almaya başlar. Rica edersem yorumu çözüldü olarak işaretler misiniz 😊
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
İlk telefon hangi ülkede cıktısa piyasaya o anda baslar güncelleme vesela andorid 14 aldı son 3 buyuk kaldı yani marta sonlarına andorid 15 almıs olup son 2 kalmıs olacaktır kutudan cıkan yazılım size telin üretildigi zamanki güncelleme ile gelir
emin_tekke
Active Level 6
Galaxy A
Android 15, 45 gün sonra gelecek.