cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung güven

(Topic created on: 01-01-2025 03:10 AM)
166 Views
Koctv
Active Level 8
Options
Galaxy A

Samsunga güvenmiyorum kaç senedir bixby türkce olmadı gemini kullanırım bixby Türkçe bile olsa düşünceleriniz neler? 

5 Comments
Galaxy A
Gemini bixby nin yanından bile geçemez
Koctv
Active Level 8
Galaxy A
Neye göre kime göre daha dil desteği getiremediler güncellemede bile geç kalan samsung var karşımızda pil konusunda bug vardı aylarca çözemediler senelerce bixby Türkçe olamadı gemini devam ben
0 Likes
Galaxy A
Yeteneklerine bak efendi yeteneklerine en basitinden elini kullanmadan ekranı sağa sola kaydırabiliyorsun ayrıca ne alaka pil konusu sen devam et gemini ile chatgbt copilot bile daha iyi ondan birde adam istedigi zaman gonderir sana ne güncellemeyi şirket ortağı misin telefonu alırken de sana söz mü veriyor güncellemeler şu tarihte gelecek diye sen bile bile aliyorsun kabul ediyorsun
Koctv
Active Level 8
Galaxy A
Birinci olarak bixy için türkce olacak dendi yıllar geçti hala olmadı pil konusu ne alaka diyorsun %100 olunca tekrar 95 inmesi lazım o buglu aylardır düzeltemediler müşteri hizmetleri ilede görüştüm ayrıca güncelleme istediği zaman gönderebilir ama bu kadar geciktirirse eleştirebilirim şirket ortağı değilim tüketiciyim köle değilim yani :)
0 Likes
AliORH
Active Level 7
Galaxy A
Geminin Bixby yanından bile geçemez söylemi bence bilmeden konuşulmuş bir söylemdir, Google alt yapısı hakkında ne kadar bilgin varda bu kadar kesin konuşuyorsun, Huawei bile Samsung'dan daha iyi bir teknoloji şirketi, Bixby dedikleri karın ağrısı bir basit yazılımın Google gibi bir şirketin yazılımından daha iyi olduğunu söylüyorsun 😂😂😂
0 Likes